News Flash:

Sarbatoarea usturoiului la Trei Sarmale si Club Pogor

24 Noiembrie 2005
858 Vizualizari | 0 Comentarii
•Club Pogor si Hanul Trei Sarmale vor sa alunge strigoii departe de clienti prin organizarea Sarbatorii Usturoiului •Carnaciori parpaliti pe jar, pui prajit la ceaun sau chisca de porc, toate stropite cu mujdei de usturoi din belsug vor incanta papilele gustative ale clientilor •Atmosfera va fi una de neuitat, cu mancaruri specific romanesti si foarte multa voie buna

Restaurantele Trei Sarmale si Club Pogor intentioneaza sa tina departe de clientii lor strigoii si toate celelalte spirite malefice care vor bantui in noaptea Sfantului Andrei, cu ajutorul usturoiului. Bineinteles, acest lucru se va realiza si cu ajutorul alimentelor care contin usturoi. Conducerea celor doua restaurante intentioneaza sa organizeze pe 30 noiembrie o sarbatoare a usturoiului, in cadrul careia clientii vor putea gusta din traditionalele preparate culinare moldovenesti pe saturate, totul intr-o atmosfera de neuitat. Carnaciori parpaliti pe jar, pui prajit la ceaun sau chisca de porc, toate stropite cu mujdei de usturoi din belsug sau peste preparat dupa retete stravechi folosite de junimisti vor incanta papilele gustative ale clientilor, toate bunatatile fiind inecate cu diferite soiuri de vin din podgoriile judetului Iasi. Cei care doresc pot comanda un meniu complet, care va cuprinde la primul fel cateva gustari delicioase, un pui la ceaun, placinta cu dovleac, strudel cu mere iar la final vor primi nuci coapte, asa cum obisnuiau odinioara moldovenii sa se cinsteasca in momente de sarbatoare. "Incercam sa organizam un fel de Halloween romanesc, pentru a alunga toti strigoii care bantuie prin targ. Toata atmosfera va fi una de neuitat, cu mancaruri specific romanesti si foarte multa voie buna", a sustinut Luminita Trofin, reprezentant al firmei First Quality Com, cea care administreaza cele doua restaurante selecte. Atat Hanul Trei Sarmale, cat si Clubul Pogor isi vor astepta oaspetii pe 30 noiembrie intr-o atmosfera de neuitat, in care taraful de lautari va interpreta melodii traditionale, precum si alte cantece de voie buna, care vor intretine intreaga atmosfera. De altfel, cele doua locatii organizeaza diferite evenimente de acest gen, totul intr-o atmosfera de neuitat, in care toata lumea este tratata boiereste de personalul fiecaruia dintre restaurante. Tot la cele doua cluburi pot fi organizate si pre -revelioane in luna decembrie, precum si diferite petreceri sau agape intr-o atmosfera boema. Bucatele traditionale moldovenesti asteapta sa fie degustate, iar clientii sa traiasca atmosfera vechilor traditii romanesti.
Silviu DASCALU
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 22 queries | Mysql time :0.019369 (s)

loading...