Magazin

Sebastian Papaiani nu si-a mai vazut fiul secret de 29 de ani

Publicat: 09 aug. 2016
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sebastian Papaiani nu si-a mai vazut fiul secret de 29 de ani
1
La 79 de ani, celebrul actor Sebastian Papaiani trece printr-o grea incercare, fiind foarte bolnav. 
Dupa ce a suferit un atac cerebral sever, Sebastian Papaiani a fost internat pe 23 mai la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, la sectia de Neurologie. In ciuda faptului ca pacientul a fost stabilizat, starea marelui actor se mentine in continuare subreda, surse medicale vorbind chiar de o paralizie si de probleme majore de vorbire. Marcela, sotia lui Papaiani, are mereu grija de el, ca si fiul lor, Alkys (42 de ani), dar apropiatii familiei sustin ca actorul si-ar fi dorit sa-si vada, macar acum, fiul mai mare cu care nu a mai vorbit de atata vreme!
In varsta de 79 de ani, celebrul actor a bifat de-a lungul unei cariere prodigioase o multime de roluri in film si teatru, dar are si un urias regret in viata personala, fiind certat de 29 de ani cu fiul sau mai mare. 
Casatorit in tinerete cu actrita sibiana Eugenia Giurgiu, artistul a avut parte si de un mostenitor din aceasta casnicie, baiatul nascut in 1963 fiind botezat tot Sebastian. Divortul dintre actori s-a pronuntat cand Papaiani jr avea 10 ani, instanta hotarand ca baiatul sa ramana la parintele lui. Si totusi, baiatul n-a acceptat verdictul si a fugit la mama lui, revazandu-si tatal doar o singura data de atunci, in 1987! 
Baiatul lui Papaiani, care traieste singur si lipsit de posibilitati intr-un imobil vechi din Sibiu, isi recunoaste culpa: „Ma simt vinovat pentru faptul ca, desi fusesem incredintat tatalui, la solicitarea mea, atunci cand aveam 10 ani, eu am fugit de la el si m-am reintors la mama. Tata nu mi-a putut ierta niciodata tradarea, de aceea nu a vrut sa mai stie absolut nimic de mine. A venit pentru cateva minute in 1987, atunci cand imi satisfaceam stagiul militar la Giurgiu. Am stat foarte putin de vorba, asa ca doi straini”, a declarat Sebastian Papaiani jr pentru iongirnod.blogspot.ro. 
 Sursa citata noteaza si o replica acida a baiatului actorului: „Cand a murit mama, in anul 2000, l-am chemat la inmormantare, insa a refuzat sa vina, preferand sa mearga la funeraliile lui Dem Radulescu!”.
Adauga un comentariu