News Flash:

Serbarile Toamnei, la Ciric

18 Septembrie 2010
3174 Vizualizari | 2 Comentarii
Intr-un ambient desavarsit de natura, Complexul Hotelier Ciric invita iesenii la cea de-a doua editie a Serbarilor Toamnei, eveniment dedicat anotimpului recoltei. Meniurile gustoase si variate, cu care oaspetii complexului s-au obisnuit deja, vor face deliciul celor prezenti in perioada 19 septembrie - 3 octombrie, in restaurantul Ciric. Produsele traditionale si preparatele de sezon nu vor lipsi de pe mesele gurmanzilor, care vor avea ocazia sa se delecteze cu muzica populara si lautareasca. Complexul Hotelier Ciric isi asteapta oaspetii cu deja celebrul ciolan rotisat, pastrama de oaie, vin rece si poale-n brau. Profesionalismul si talentul bucatarilor vor ajunge si in Europa. In perioada 19 - 25 noiembrie a acestui an, echipa Complexului Hotelier Ciric va trimite la Luxemburg, la Centrul International Luxexpo, un reprezentant al gastronomiei romanesti. Irina Hriapca, maestru in arta culinara, va face ca membrii juriului Cupei Culinare Mondiale, din cadrul Salonului International de Gastronomie, sa isi doreasca sa guste din bucatele traditionale romanesti. Participand pentru prima data la un campionat mondial de gastronomie, maestrul iesean a pregatit, pentru a prezenta miilor de vizitatori din intreaga lume, o specialitate culinara, ciolanul rotisat de porc. In afara de acest meniu, echipa care va reprezenta Romania, formata din maestri culinari ieseni, va pune la dispozitia vizitatorilor si o serie de creatii noi, specialitati si preparate culinare, toate ridicate la rang de arta. Complexul Hotelier Ciric isi asteapta oaspetii cu portile deschise si in perioada Serbarilor Toamnei, care vor avea ocazia de a se bucura de cele mai bune servicii, precum si de o gama de sortimente culinare alese, combinate intr-o atmosfera relaxanta si primitoare.
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

praga dragos  | #123826
pentru cei ce au scris articolul mentionez ca irina hriapca este PRIMUL bucatar ce participa la un astfel de eveniment, pana acum nimeni nu a participat din toata istoria alimentatiei publice din iasi.(cel putin in ultimii30de ani)si din sursa sigura stiu ca la un astfel de concurs nu se prezinta cu "ciolan cu fasole"incercati sa va informati mai bine inainte de a scrie un aricol.
Pentru Dragos  | #123834
Dragos mama, nu stiu de ce t-eai bagat sa postezi la acest subiect, fiindca vad ca esti dus tare cu pluta. Este vorba de ciolan rotisat, nu de ciolanul cu fasole pe care ìl face bunica ta.
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2009 (s) | 22 queries | Mysql time :0.028846 (s)

loading...