News Flash:

Siguranta alimentara dezbatuta de producatori

9 Decembrie 2006
935 Vizualizari | 1 Comentarii
Reprezentantii firmelor iesene care produc alimente au invatat ieri cum isi pot implementa cel mai bun sistem de certificare in domeniu, ISO 22000. Seminarul de informare cu tema "Siguranta alimentara fata-n fata cu aderarea" a fost organizat de Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Iasi, Oficiul Judetean pentru Consultanta Agricola (OJCA) Iasi, in parteneriat cu grupul de firme Kosarom. De fapt, Kosarom este singura firma din tara care are implementat acest sistem de certificare in domeniul sigurantei alimentare. "Aparitia standardului ISO 22000 nu a prins pe picior gresit conducerea Grupului de firme, aici fiind constituit fundamentul pentru acest subiect prin proiectarea, implementarea si certificarea conceptului HACCP (Hazard) inca din anul 2002 pentru SC Industrializarea Carnii Kosarom SA Pascani si din anul 2005 pentru SC Avi-Top SA Iasi si SC Suinprod Roman SA. De aici si pana la implementarea ISO 22000 nu a fost decat un singur pas, certificarea realizandu-se cu auditori germani", a spus Lucian Apostol, presedintele Grupului de firme Kosarom.
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

finu  | #3686
degeaba daca nu stiu ce sa faca cu ea
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1367 (s) | 22 queries | Mysql time :0.018863 (s)

loading...