News Flash:

Supa-crema de cartofi

16 Septembrie 2009
1063 Vizualizari | 0 Comentarii
Afisat la 09:20

Ingrediente:

3 l apa,
750 g cartofi,
1 ceapa,
1 galbenus,
1 lingura smantana, sare.

Mod de preparare:

Se fierb intr-o oala cu apa cartofii curatati si taiati bucatele, cu ceapa si sare. Se lasa sa fiarba acoperit o jumatate de ora. Se incearca daca sunt fierti. Se trec prin sita cat sunt inca fierbinti. Se subtiaza cu zeama lor si se lasa sa mai dea cateva clocote. Se bate un galbenus cu o lingura buna de smantana. Se amesteca incet cu spuma. Se adauga o bucatica de unt proaspat si frunze de patrunjel taiate fin. Se serveste cu bucatele de paine prajita in unt.
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

874 viz    0 com
951 viz    0 com
746 viz    0 com
983 viz    0 com
2012 viz    0 com
1125 viz    0 com
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1742 (s) | 24 queries | Mysql time :0.019474 (s)

loading...