Local

Traia cu mama si fiica in acelasi timp

Publicat: 11 aug. 2009
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Traia cu mama si fiica in acelasi timp
1

• Dupa ani de zile in care a fost batjocorita sexual de tatal sau, Larisa s-a trezit dintr-un cosmar • Sub amenintarea cutitului, aceasta a acceptat sa devina amanta tatalui sau, chiar daca avea doar zece ani • A fost nevoita sa ascunda totul, mai ales pentru ca mama a inceput sa o suspecteze ca ar avea o astfel de relatie si a devenit foarte geloasa • „Cand l-am intrebat: «Tata, sunt fiica ta, cum iti poti bate joc de mine?», el tacea din gura si se lua cu alte treburi. Dupa ce m-a violat prima data, facea sex cu mine o data sau de doua ori pe luna. Ma viola noaptea, in timp ce fratii si surorile mele dormeau”, a mai povestit Larisa • „Fata trebuie scoasa neaparat din mediul respectiv, iar tatal trebuie sa fie pedepsit”, a declarat avocata Gianina Porosnicu

Povestea Larisei ar cutremura pe oricine: la doar zece ani, a fost obligata de tatal sau sa intretina relatii sexuale cu el. Sub amenintarea cutitului, aceasta a acceptat sa devina amanta tatalui sau. A fost nevoita sa ascunda totul, mai ales pentru ca mama a inceput sa o suspecteze ca ar avea o astfel de relatie si a devenit foarte geloasa. Pur si simplu, mama copilei se simtea neglijata de barbat si se razbuna pe copila. A ajuns chiar sa-i toarne apa clocotita peste fata pentru ca barbatul sa nu mai fie atras de ea. Intr-un material publicat ieri in cotidianul BUNA ZIUA IASI era semnalata aceasta situatie si era cerut ajutorul celor care ar trebui sa aplice legea si sa o scoata pe copila din acea familie. Dupa ani in sir de chin, Larisa a acceptat sa vorbeasca despre toate nenorocirile pe care a fost nevoita sa le suporte in familie odata ce a devenit amanta tatalui sau. Larisa a acceptat sa se intalneasca cu reporterii BUNA ZIUA IASI in urma cu doua zile, intr-o locatie din centrul orasului. Initial, adolescenta era foarte reticenta, iar lacrimile erau oprite cu greu prin miscari rapide ale pleoapelor. Framantandu-si mainile si cautandu-si cuvintele cu care sa inceapa relatarea evenimentelor, Larisa s-a inrosit la fata si a incercat sa evite povestea abuzurilor sexuale la care a fost supusa. Declaratia fetei, care acum are 17 ani, vorbeste de la sine despre chinurile prin care a trecut. In prezent, tatal sau, Lilian Purice, din comuna Tibanesti, lucreaza in Cipru.

Este capabil de orice

„Aveam 10 – 11 ani cand tata m-a violat prima data. Acum noi suntem sase frati acasa, insa atunci eram mai putini. Mama a plecat la Spital la Iasi cu unul dintre frati, iar noi am ramas cu tata acasa. Seara, tata a plecat in sat la bunica noastra, la mama lui. La miezul noptii, acesta a venit beat acasa, m-a trezit din somn si mi-a spus sa tac din gura ca nu o sa-mi faca nici un rau. M-a luat in brate din pat si m-a pus jos. Am dat sa tip, insa atunci a scos cutitul din buzunar, mi l-a aratat, dupa care l-a pus sub perna. Mi-a desfacut pantalonii si chilotii, dupa care a intretinut un raport sexual cu mine. Eu plangeam si il intrebam: «Tata, ce-mi faci?», iar el imi spunea sa stau linistita ca termina imediat. Dupa ce si-a batut joc de mine, el a adormit, iar eu am plans toata noaptea pe jos. Cand a venit mama acasa, mi-a fost frica sa-i spun ceva. Nu am avut niciodata curajul sa-i spun ce s-a intamplat. Stiam ca oricum nu o sa ma creda si ca imi va face si mai mult rau. Imi era foarte frica de el pentru ca atunci cand bea era foarte violent si purta tot timpul cutitul cu el si este capabil de orice”, a declarat Larisa. Aceasta a fost povestea primului raport sexual intre tata si fiica. „Eu nu am spus la nimeni ceea ce s-a intamplat pentru ca el imi dadea de inteles ca trebuie sa tac. In plus, mi-a fost frica sa nu le faca vreun rau fratilor si surorilor mele. Dupa ce a avut loc primul contact sexual, eu nu am mai dat ochii cu el, ma feream, fugeam, insa el ma trata de parca nu s-ar fi intamplat nimic. Cand l-am intrebat: «Tata, sunt fiica ta, cum iti poti bate joc de mine?», el tacea din gura si se lua cu alte treburi. Dupa ce m-a violat prima data, facea sex cu mine o data sau de doua ori pe luna. Ma viola noaptea, in timp ce fratii si surorile mele dormeau”, a mai povestit Larisa.

Certuri

In familia Purice parintii se certau mai tot timpul, iar copiii erau nevoiti sa suporte toate scandalurile. „Tata se certa tot timpul cu mama. Tata ne ameninta tot timpul cu cutitul. Ne lua la bataie dupa care ne ameninta cu cutitul. De cate ori pleca mama de acasa, pe mine ma viola. Mama mai pleca in Iasi pe la spital sau cu treaba si cand ramaneam singur cu tata, acesta ma forta sa intretin relatii sexuale cu el. Atunci cand il refuzam, simteam ca nu am forta sa-l imping. De multe ori imi arata cutitul. Dupa ce ma viola, ma trimitea la prasit ca sa aduc bani in casa ca sa-si cumpere tigari si cafea. Eram sluga pentru ei. Munceam toata ziua, dupa care stateam pana la trei-patru dimineata sa-mi fac temele pentru scoala”, mai povesteste adolescenta.

Mama a devenit geloasa

La un moment dat, atunci cand fata avea 14 ani, mama si-a prins sotul in pat cu fiica. Barbatul era asezat peste copila, insa era imbracat pentru ca abia intrase in casa. „Mama a spus ca se duce pana la magazin, iar tata, cum a prins momentul ca a ramas singur cu mine, m-a luat in casa si s-a urcat peste mine. Nu a apucat sa ma dezbrace ca a intrat mama in casa. S-a intors mai repede de la magazin. Eu am inceput sa plang. Ea a banuit de atunci ca exista o relatie intre mine si tata si m-a intrebat, insa nu puteam sa-i spun nimic. Din momentul acela, cred ca a devenit foarte geloasa pentru ca ma batea aproape in fiecare zi si ma punea sa fac toate treburile gospodaresti. Spune ca ma omoara si ca trebuie sa scape de mine. Era foarte nervosa pe mine. Odata mi-a aruncat cu apa clocotita in fata ca sa ma desfigureze. Noroc ca am pus mainile in fata ochilor si m-a ars doar pe brate. Dupa aceasta scena, tata m-a ars cu tigara. Eram in curte toata familia si tata fuma. Mi-a pus tigara pe unghia de la picior pana a ars unghia si a ajuns la carne. M-a durut ingrozitor, insa nu aveam ce sa fac”, a mai povestit Larisa. Atunci cand mama i-a turnat apa clocotita peste maini, fata a vrut sa fuga de acasa si sa povesteasca totul la politie, insa parintii au cautat-o si au adus-o inapoi inainte de a ajunge la postul de politie.

Plangere penala

Toata aceasta poveste a fost descoperita de catre prietenul Larisei in urma cu aproximativ doua luni de zile. „M-am certat cu el foarte tare si am fost nevoita sa-i spun. I-am explicat totul si a fost alaturi de mine. El m-a determinat sa spun si rudelor adevarul despre ce am trait eu alaturi de mama si de tata”, a mai spus Larisa. In prezent, aceasta a fost luata in grija de matusa sa, care s-a intors din Italia in urma cu putin timp. „Numai daca voi intra in sicriu nu voi avea grija de ea. Cand era mica eu am avut grija de ea si o iubesc ca si cum ar fi copilul meu”, a spus Elena Isac, matusa copilei. Pe de alta parte, avocata Gianina Porosnicu sustine ca va face toate demersurile necesare pentru ca oamenii legii sa probeze vinovatia lui Lilian Purice, tatal incestuos. „Este o situatie dramatica si speram sa fie rezolvata printr-o ancheta penala serioasa. Fata trebuie scoasa neaparat din mediul respectiv, iar tatal trebuie sa fie pedepsit. Faptele comise de el sunt de o cruzime greu de imaginat”, a declarat ieri avocata Gianina Porosnicu, aparatorul angajat de matusa fetei.

Adauga un comentariu