Actualitate

VIDEO – INTERZIS SUB 18 ANI: „Ma lua de par si mi-o baga in gura”

Publicat: 04 nov. 2009
_____ Vizualizări 0 Comentarii
VIDEO - INTERZIS SUB 18 ANI Ma lua de par si mi-o baga in gura
1

Afisat 10.00

Apreciat de enoriasi datorita vocii sale dumnezeiesti, parintele Teoctist Nichitean avea tot felul de fetisuri in pat. „Ii placea sa fie si activ, dar si pasiv. Era destul de nebun in pat… pacat ca nu s-a vazut pe film ca a ejaculat pe fata mea si ca m-a plesnit cu penisul peste fata”, povesteste Dan, fostul iubit al parintelui Teoctist, pentru Libertatea.

Spune ca oralul ii placea mai mult decat analul

„Era si activ, si pasiv. Dar mai mult activ, ii placea sa ma posede. Il excitam cand stateam deasupra, dadea din fund mai tare ca oricand in momentele alea. Voia sa ma simta, imi tragea palme la fund… Trebuie sa recunosc ca era foarte bun la pat, ii placea la nebunie cand o faceam. Uneori, dupa ce ejacula, adora sa intinda sperma pe corpul si pe fata mea si ma punea sa o ling si sa ma joc cu ea. Oralul ii placea cel mai tare. Ma lua de par si mi-o baga toata in gura”, a precizat Dan.

Ca si cum n-ar fi fost de ajuns ca orientarea sa sexuala era una gresita, parintele Teoctist Nichitean era si rasist. Pe filmuletul prezentat de Libertatea, fostul parinte de la Patriarhie si de la Manastirea „Radu Voda” poate fi auzit spunand „Mie nu-mi plac tiganii”. Momentul de sinceritate in ce priveste ura rasiala a survenit dupa ce partida de sex s-a incheiat, iar parintele Teoctist a simtit nevoia unui masaj. Insa fara finalizare, de data aceasta…

Stiindu-se cu musca pe caciula, se pare ca Teoctist a inventat o poveste, cum ca ar avea TBC, pentru a parasi caminul Arhiepiscopiei Bucurestilor. Potrivit surselor noastre, cei de acolo aflasera si ei ca i-ar placea barbatii.

Sursa: Libertatea

Adauga un comentariu