News Flash:

Video: un portar a dat gol direct din propriul careu

1 Iunie 2010
994 Vizualizari | 1 Comentarii
Portarul lui Riverball, echipa din liga a doua finlandeza, Lassi Hurskainen, a marcat din degajare in meciul cu HIFK Helsinki. Meciul a fost castigat cu 2-0 de echipa Riverball.

Galerie Video

Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Adrian Orzoiu  | #109092
Daca arbitrul a validat "golul", atunci e un dobitoc, pentru ca el a dictat lovitura libera indirecta, urmare a unei pozitii de off-side. Balonul nefiind atins de niciun coechipier al portarului executant inainte de a intra in poarta adversa (chiar daca a fost atins de portarul advers), "golul" nu este regulamentar, urmand a fi nevalidat. Prin urmare, respectivul arbitru NU ARE CE CAUTA IN FOTBAL? NECUNOSCAND REGULAMENTUL DUPA CARE "ARBITREAZA". O seara buna tuturor.
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1891 (s) | 22 queries | Mysql time :0.017646 (s)

loading...