News Flash:

Zacusca de morcovi

23 Noiembrie 2000
957 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente: 2 kg ceapa, 2 kg ardei (de preferinta rosii), 2 kg morcov, 1/2 •ulei, sare dupa gust, putin delicat, piper, foi de dafin, 1 borcan bulion cumparat sau 1 kg bulion de casa.
Preparare: Morcovul ras pe razatoarea mica se caleste cu uleiul pana se inmoaie, apoi se pun ceapa si ardeii si se tin pe foc amestecand din cand in cand pana iese uleiul deasupra. Este foarte gustoasa si aromata.
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 22 queries | Mysql time :0.018303 (s)

loading...