Diverse

10 locuri unde vor femeile sa fie atinse

Publicat: 06 mai 2010

Barbatii stiu foarte bine ce parti ale corpului femeii le place sa exploreze, dar pentru ei nu sunt decat 3 astfel de parti: vagin, sani si fund. Cea mai mare parte de terminatii nervoase se afla acolo, insa barbatii nu stiu ca femeia are astfel de senzori pe tot corpul ei si neglijeaza celelalte parti. Incearca totusi sa o atingi si pe alte parti ale corpului in timpul preludiului sau dupa ce vine obosita de la serviciu.

Par

Intretinerea unei coafuri perfecte nu este singurul motiv pentru care femeile merg la coafor atat de des. Procesul de spalare, taiere, vopsire si stilizare este de fapt o modalitate de eliberare a stresului. Joaca-te cu mainile in parul ei pentru a-i da furnicaturi pe sira spinarii. Maseaza-i usor tamplele prin miscari circulare si ea isi va lasa capul in mainile tale.

Ceafa

Sarut-o usor in spatele gatului si ii vei trezi senzatii nemaipomenite. In Japonia antica femeile isi lasau descoperita partea din spate a gatului, lucru care era foarte atractiv pentru barbati.

Clavicula

Clavicula este o parte a corpului considerata foarte sexy la o femeie. Sarutand-o acolo ii vei aprecia frumusetea. Fa acest lucru in timp ce ea este inca imbracata descheind bluza suficient pentru a-i descoperi clavicula.

In spatele genunchilor

Aceasta este o zona la care nici un barbat nu se gandeste ca ar putea fi stimulativa pentru o femeie, dar este o zona cat se poate de sensibila. Mangaie usor partea din spate a genunchiului, bagand mana sub fusta ei in timp ce va aflati intr-un loc public. O va face sa fie gata pregatita pentru ceea ce va urma cand ajungeti acasa.

Palma

Palma unei femei este un punct delicat ce necesita multa atentie din partea partenerului pentru a o sensibiliza. Maseaz-o cu degetul de-a lungul palmei, acest lucru ii va oferi ei fiori incantatori iar tu vei parea sensibil si atent.

Lobul urechii

Atinge-o, sarut-o si musc-o usor de lobul urechii pentru a-i da un sentiment de placere. Lobii urechii sunt sensibili iar femeilor le place sa simta buzele partenerului soptindu-i cuvinte sexy.

Picioare

Ofera-i un masaj la picioare pentru a se relaxa si delecta. Fa acest lucru folosind ulei pentru masaj si acorda o atentie deosebita gleznelor sau degetelor de la picioare. Unor femei le place chiar sa le fie sarutate picioarele.

In interiorul coapselor

Atingerea senzuala a coapselor, fara insa sa ajungeti in zona organelor genitale, ii va da fiori de placere. Folositi mainile si buzele, mangaiati-o usor, si va geme de placere.

Pelvis

Saruturile si mangaierile din aceasta zona o vor excita si incanta, atentie insa sa nu cadeti prada si sa alunecati un pic mai jos. Senzatiile pe care i le vor da aceste lucruri o vor face sa isi doreasca din ce in ce mai mult.loading...

Adauga un comentariu