Internet

10 produse Google de care n-ai auzit pana acum

Publicat: 19 apr. 2012

Nici nu incheie lansarea unui produs, ca Google incepe sa lucreze la altul. Unele sunt folositoare, altele pur si simplu bizare. Cert este ca sunt multe cele de care inca nu am auzit, iar The Next Web a alcatuit un top 10 al celor mai „nestiute” produse Google.

Produsele de mai jos sunt enumerate aleatoriu, iar cele mai multe dintre ele sunt disponibile gratuit si pot fi accesate printr-un simplu click.

1. Google Takeout este un serviciu care permite arhivarea tuturor datelor personale, fie ca este vorba despre cele de pe Google+, fie ca este vorba despre albumele disponibile pe Picasa Web, fie ca este vorba despre o lista de contacte.

2. Google Mars este fratele geaman, dar mai putin popular al serviciului Google Earth. Acesta vine si cu optiunea infrared.

3. Google Health este un produs in care Google si-a pus in van sperantele. Acesta urma sa fie un portal care sa cuprinda informatii personale cu privire la starea de sanatate a utilizatorului, insa compania a hotarat sa il inchida la inceputul anului urmator.

4. Google SketchUp este un serviciu care inlesneste realizarea de schite 3D.

5. Google Correlate este un produs care functioneaza ca un microscop: utilizatorul are la dispozitie mostre de date pe care sa le compare.

6. Google Sites este un portal care le permite grupurilor sa publice continut care poate fi accesat numai de membrii acestora. Din nefericire pentru Google, alternativele acestui serviciu sunt numeroase. Chiar si Circle-urile de pe Google+ se numara printre acestea.

7. Google HotPot este o platforma care gazduieste recomandari si prezentari de servicii. Si acest serviciu se lupta cu o armata de alternative.

8. What Do You Love? functioneaza simplu: tastezi cuvantul care te intereseaza, iar serviciul iti ofera numeroase informatii, jocuri si imagini din universul termenului de interes.

9. Youtube Feather este un sub-produs Youtube, aflat in posesia Google, o varianta simplificata a bine-cunoscutului Youtube, care se afla inca in perioada de testare.

10. Panoramio este o platforma care gazduieste fotografii din toata lumea, pozitionate cu atentie pe hartile din Google Maps.loading...

Adauga un comentariu