Magazin

10 secrete tipic masculine

Publicat: 16 iul. 2010

Fiecare om are secretele lui, chiar si iubitul tau… Iata cateva lucruri pe care un barbat nu obisnuieste sa le impartaseasca femeii de langa el.

1. Se indragosteste de fiecare data cand trece o „femeie fatala” pe langa el pe strada. Si ii place sa se uite in decolteul prietenei tale. Dar asta nu inseamna ca se gandeste sa te
paraseasca ori de cate ori are aceste „mici bucurii”…

2. De fiecare data cand pleaca sa joace fotbal cu baietii, o face pentru a sta cateva ore departe de tine. Acesta e purul adevar – nu conteaza cat de relaxanta e iesirea sau cine sunt cei cu care petrece, ci faptul ca sta putin… departe. Recunoaste ca si tu faci la fel cu prietenele tale…

3. Nu intelege de ce esti impotriva faptului ca ii place sa iasa cu baietii. Oricat de mult te-ai ambitiona sa-i ocupi timpul cu treburi de cuplu, el tot va gasi o solutie ca sa petreaca alaturi de prietenii lui.

4. Il enerveaza cand il obligi sa duca la bun sfarsit lucruri si va contracara de fiecare data.

5. Ii place sa castige mai multi bani decat tine. De altfel, nici nu vede altfel viata; pentru el, treaba asta „asa trebuie sa fie”. Oricat ai incerca tu sa-i ceri ajutorul in treburile casei, oricat ar permite salariul tau, nu va intelege si nu va accepta sa-ti ia locul in gospodarie.

6. Nu faptul ca-l pui sa repare robinetul il enerveaza, ci ca nu-l lasi pe el sa aiba initiativa. Chiar ii place sa se mandreasca dupa ce aranjeaza cate ceva prin casa, dar trebuie lasat sa actioneze in timpul lui.

7. O place pe mama ta, dar nu vrea ca tu sa te transformi in ea. Barbatii vor sa ramai ramai femeia aceea de care s-au indragostit, care era docila si le facea pe plac.

8. Vrea sa mai fie privit si acum ca atunci cand avea 4 ani si i se iertau prostioarele. Chiar daca arata ca un adult, el se simte tot ca un copil cu 2-3 costume de om mare in dulap, care nu poate comanda o sticla de vin fara sa chicoteasca de incantare.

9. Daca spune: „Da, am inteles” si „Sigur, o sa fac asa cum spui”, de fapt n-a inteles nimic si data viitoare o sa faca la fel, pentru ca oricum nu si-a dat seama ca era o greseala.

10. Regreta uneori timpul burlaciei sau perioada dinainte de a te cunoaste. Asta nu pentru ca nu-i place relatia voastra, ci pur si simplu pentru ca pe vremea aceea era mai liber, mai tanar si fara responsabilitati.

Sursa: www.hotpage.roloading...

Adauga un comentariu