Terapii alternative

10 sfaturi de la un calugar Shaolin pentru a ramane mereu tanar si sanatos

Publicat: 19 mart. 2017
7
Shifu Yan Lei, un calugar shaolin, practicant al artelor martiale, a realizat o lista cu zece sfaturi pe care cei ce vor sa isi pastreze cat mai mult timp tineretea si sanatatea ar trebui sa le urmeze, scrie theusualroutine.com.
Nu te gandi prea mult. Ganditul iti consuma energia. Te poate face sa pari batran. 
Nu vorbi prea mult. Cei mai multi oameni nu pot face ambele lucruri, fie vorbesc, fie actioneaza. Este mai bine sa actionezi. 
Cand muncesti, munceste pret de 40 de minute, apoi opreste-te pentru 10 minute. Faptul ca te uiti fix la ceva tot timpul poate dauna grav ochilor, dar si organelor interne si linistii interioare. 

Reguli ca sa fii bine dispus in fiecare dimineata
 
Cand esti fericit, trebuie sa-ti controlezi fericirea. Daca iti pierzi controlul, atunci iti este afectata energia interna. 
Nu te ingrijora prea mult si nu te enerva, acest lucru iti afecteaza ficatul si intestinele.
Cand mananci, nu manca prea mult. Asigura-te intotdeauna ca nu te-ai ridicat satul de la masa deoarece acest obicei poate dauna splinei. Cand simti ca iti este doar putin foame, mananca putin.
Cand faci un lucru, nu te grabi. Fa totul in ritmul tau. 
Daca faci doar exercitii fizice tot timpul si nu experimentezi efectele meditatiei, iti vei pierde echilibrul si vei deveni nerabdator. Astfel iti pierzi energia Yin din corp. 
Scopul antrenamentului tau este de a echilibra yin-ul si yang-ul personal. Nu conteaza cat de multe ore petreci incercand sa faci acest lucru. Totul se reduce la a intelege de ce anume are corpul tau nevoie.

Alimente care lupta impotriva cancerului 
sursa: adevarul.ro
Adauga un comentariu