Dragoste

10 tipuri de barbati care te satisfac

Publicat: 05 feb. 2011

Te gândesti deja la un barbat atletic, la unul foarte sexy sau la unul inteligent si cu multi bani? Noi zicem ca acesti barbati sunt supraestimati si îti propunem niste tipare masculine marginalizate pe nedrept, dar care au toate calitatile sa te satisfaca în pat!

Iata de ce merita sa acorzi o sansa urmatorilor barbati. Ia aminte, ei aduc satisfactie în pat, dar clipe de cosmar în afara lui.

Fustangiul: umbla din floare în floare si capata tot mai multa experienta. Se zice ca fiecare femeie are nevoie de un tratament aparte pentru a atinge orgasmul. Nu exista doua femei cu aceleasi preferinte. Nu stim cum îsi va adapta fustangiul tehnicile pentru placerea ta, dar macar poate face un numitor comun din mai multe variante.

Egoistul: stii cum e când iubitul petrece ore întregi pentru a-ti provoca un orgasm? Tu nu faci decât sa te gândesti: „Of, cum sa-i spun ca nu îmi vine? Oricum deja pare obosit…” În acele momente ti-ai dori un barbat egoist care sa faca sex, pur si simplu, nu opere de caritate pentru tine.

Tocilarul: orice femeie are nevoie de un tocilar macar o data în viata. El întelege ca ai nevoie si de o stimulare mentala, nu doar de activitatea fizica în sine. În plus, daca nu are succes la femei, te va coplesi cu multe complimente.

Cicalitorul: sigur, nu ne place sa primim indicatii peste indicatii, despre cum ar fi mai bine sa… În pat se schimba însa foaia. Un barbat care îti da comenzi si îti arata ce vrea, îti da o dispozitie sexy si te provoaca sa-i demonstrezi de câte esti în stare. Nu-l vei surprinde numai pe el!

Violentul: nimeni nu îti va oferi mai multa pasiune decât acest barbat! Te va strânge de zone cheie ale corpului, te va trânti pe pat si îti va demonstra ca te doresti cu toata ardoare. Poate fi cea mai intensa experienta sexuala pe care ai trait-o vreodata.

Singuraticul: daca nu socializeaza, în mod clar are mult timp sa se gândeasca la vrute si nevrute. Fanteziile lui te vor face sa rosesti si sa te aprinzi totodata. În plus, locuieste singur si nu-l cauta nimeni, deci e numai al tau, fara termen de expirare.

Sarantocul: stim ca barbatii simt nevoia sa îsi demonstreze pe diferite cai masculinitatea. Unii impresioneaza femeile coplesindu-le cu atentii materiale, iar altii cu atentii… ceva mai fizice, pâna când partenera se arata extrem de încântata de talentele sale în asternut. Ghici din ce categorie face parte un barbat fara bani!

Virginul: nu stie mai nimic, dar marele avantaj este ca îl modelezi tu dupa cum vrei. El va lua de buna orice îi spui, asa ca poti sa faci sex cu el în ce stil vrei tu.

Infidelul: nu te grabi sa-l dai afara din casa, daca l-ai prins ca te-a înselat. În cazul în care si tu te-ai plictisit de viata voastra sexuala, macar acum poate aduce si el o tehnica noua în pat. În fond, unde-s doi puterea creste… Daramite unde-s trei!

Fetisistul: Acest barbat are cel putin o fixatie sexuala si daca ti-a destainuit-o, înseamna ca i-ai câstigat încrederea, deci se creeaza instant o conexiune între voi. Mai apoi, nu trebuie sa te temi ca el îti va judeca preferintele în pat. În plus, daca îi satisfaci fetisul, va deveni dependent de tine. Vorbim deja de trei avantaje extrem de rare în sexul cu barbati fara fetisuri.

Citeste si:
Cum sa-l faci sa nu te insele
Face sex de 10 ori pe zi
Barbatii care cauta aventuri de-o noapte sunt cei mai prosti amantiloading...

Adauga un comentariu