Mozaic muzical

11 ani de la moartea lui Michael Jackson. Cum arată acum fosta lui soţie? – Foto 

Publicat: 25 iun. 2020
Michael Jackson tanar
11 ani de la moartea lui Michael Jackson

Au trecut 11 ani de la moartea lui Michael Jackson, „Regele muzicii Pop”. Pe 25 iunie 2009, la doar 50 de ani, megastarul a fost găsit fără suflare. Ajunşi la faţa locului paramedicii l-au găsit pe Michael cu o perfuzie în vena, lângă acesta mai erau un stativ, o pungă pentru lichid perfuzabil şi o mască de oxigen.

Un mare semn de întrebare a fost ridicat în opinia publică atunci când abia după 10 ani de la moartea artistului au fost făcute publice rezultatele autopsiei. Detaliile au avut un puternic impact emoţionant în rândul fanilor şi nu numai. La momentul decesului, corpul artistului abia dacă cantarea 50 de kilograme, iar medicamentele şi intervenţiile chirugicale îl transformaseră total.

11 ani de la moartea lui Michael Jackson

Din documentele făcute publice reieşea faptul că în momentul morţii, stomacul artistului era plin de medicamente ce erau parţial dizolvate. Tot corpul său era acoperit de urme ale injecţiilor cu analgezice administrate de către medicul sau. Michael avea buzele tatuate cu roz, iar sprâncenele erau tatuate cu negru. Partea superioară a frunţii era colorată astfel încât să mascheze marginea perucii.

După o autopsie amănunţită s-a descoperit faptul că arstistul avea vânătăi pe genunchi şi pe gambe şi prezenţa tăieturi pe spate, urme ce indicau o cădere recentă.

Corpul lui Jackson era presărat cu zone de piele mai deschise şi altele mai închise la culoare, lucru care confirmă că Michael suferea într-adevăr de Vitiligo.

De-a lungul vieţii sale „Regele muzicii pop” a fost acuzat de mai multe familii de faptul că le-ar fi abuzat copiii. Michael era considerat de foarte mulţi apropiaţi un copil în corpul unui adult. Procesele în care acesta a fost implicat l-au ruinat pe artist, iar în anul în care s-a stins din viaţa acesta pregătise un turneu pentru a se redresa din punct de vedere financiar.

Cum arată acum fosta soţie a lui Michael Jackson?

Michael Jackson a fost căsătorit cu Debbie Rowe în perioada 1996-1999. În urma mariajului au rezultat doi copii Paris şi Prince. Pentru asta Debbie Rowe a trecut printr-o inseminare artificială.

Fosta soţie a lui Michael are acum vârsta de 61 de ani. La doar câteva zile de la decesul artistului aceasta a şocat o lume întreagă cu declaraţiile făcute.

Nici acum, la 11 ani de la moartea lui Michael Jackson, fosta sa sotie nu si-a schimbat parerea proasta despre artist sau despre copiii acestuia.

Regele muzicii pop nu era tatăl biologic al copiilor, ci un donator anonim şi  anunţa că nu va lupta pentru custodia micuţilor şi că „nu se aşteaptă să îi mai vadă vreodată”.

Cei doi s-au cunoscut pe când aceasta lucra ca şi asistenta medicale pentru un renumit dermatolog de la Hollywood.

După ce mariajul lui cu fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie, s-a destrămat, în 1996, Debbie a încheiat o înţelegere cu cântăreţul pentru a-i oferi un copil. S-au căsătorit în Sydney, Australia, când Debbie era deja însărcinată în şase luni cu Prince Michael.

Michael Jackson şi Debbie Rowe au divorţat în 1999, după 3 ani de căsnicie, la scurt timp după ce fosta infirmiera a descoperit că nu mai poate avea copii.

În urma procesului de divorţ, Jackson a fost de acord să-i plătească lui Debbie 808.000 de euro pe an pentru primii trei ani de la divorţ şi 600.000 de euro anual pentru următorii şase ani.

Debbie a mai primit o casă în Beverly Hills şi o maşină marca Ford Explorer din 1998. Ea a fost de acord să-şi viziteze copiii doar o dată la 45 de zile, conform deciziei judecătoreşti.

Adauga un comentariu