News Flash:

11 trucuri din batrani. Functioneaza si acum!

3 Martie 2017
1178 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6586 RON (-0.0004)
USD: 4.0976 RON (+0.0122)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Cand spui vechi, aproape ca spui demodat, imbatranit, nefolositor. Sunt insa o multime de trucuri din batrani care functioneaza si acum!
Iata numai cateva exemple! 11 trucuri din batrani. Functioneaza si acum!
Revigorarea florilor taiate
Ca sa revigorezi florile ofilite, pune-le in apa fierbinte. Pe masura ce apa se raceste, florile isi vor reveni. Apoi taie din tulpina si pune-le in apa rece.
Curatarea sticlelor
Daca vrei sa cureti pe interior o sticla, pune putin nisip, o cana de apa si agita viguros.
Pete de cerneala
Daca ai patat o camasa cu cerneala, scufund-o in lapte. Dupa o vreme, pata va disparea.
 
Ou fiert
Daca ai un ou crapat si nu vrei sa iasa continutul in timpul fierberii, adauga in apa otet.
Testarea untului
Pune unt pe o coala de hartie si da-i foc. Daca este unt natural, pur, va mirosi delicat. Daca este mai mult margarina, va raspandi un miros neplacut.
Aschie sau ciob in palma
Daca ti-a intrat o aschie sau un ciob in palma, le poti scoate usor daca presezi palma deasupra unei sticlute cu apa fierbinte, astfel incat zona afectata sa fie pe mijlocul gurii sticlei. Pe masura ce apa se raceste se va crea efect de vacuum, iar aschia sau ciobul vor fi scoase din piele mai usor.
Pahare intepenite
Daca ai pus paharele unul intr-altul si s-au intepenit, le poti desparti fara sa le spargi daca umpli paharul de deasupra cu apa rece si il pui pe cel de jos in apa fierbinte.
Fierbere cartofi
Daca vrei sa ai cartofii fierti mai uscati si mai fainosi, pune in apa in care fierb putin zahar si putina sare. Cand sunt gata, scoate apa si mai lasa cartofii in oala in care au fiert deasupra focului, mestecand din cand in cand, astfel incat cartofii sa se usuce uniform.
Taiere paine proaspata
Ca sa tai painea proaspata, scufunda lama cutitului in apa fierbinte pentru 10-15 secunde, apoi taie painea incet.
Pastrarea vaselor pretioase
Daca ai vaze sau alte vase vechi si pretioase pe care n-ai vrea sa le spargi din greseala, umple-le cu nisip. Vor fi astfel mai stabile si mai greu de daramat la o simpla atingere.
Pastrarea oualor proaspete
Daca vrei sa pastrezi ouale proaspete pentru mai mult timp, pune-le in sare si depoziteaza-le intr-un loc uscat.

Sursa: sfatulparintilor.ro
 
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

curatarea sticlelor ou fiert testarea untului pahare intepenite
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

RomaniaTV.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2018 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1955 (s) | 23 queries | Mysql time :0.063787 (s)