Magazin

13 kg de deseuri poti elimina din organism cu acest preparat

Publicat: 11 sept. 2017
1

Colonul este un organ vital. Cu o medie de 1,5 metri, rolul sau este de a elimina deseurile si de a absorbi substantele nutritive. Colonul primeste tone de alimente pe tot parcursul vietii, o sarcina care îl pune în contact cu multe toxine, care se pot acumula în peretii acestui organ vital, provocand diverse probleme de sanatate. De aceea este important sa-l curatati pentru a-i da un impuls.

Cînd toxinele se acumuleaza în colon, acestea pot provoca o încetinire a functiilor sale, ceea ce afecteaza sanatatea generala. Acest lucru este urmat de probleme digestive (constipatie si balonare), exces de greutate, depresie, probleme de piele.

Curatarea colonului de toxine este esentiala. Iata o bautura detoxifianta, 100% naturala, usor de preparat din ingredientele pe care le aveti cu siguranta acasa.

Ce spune limba ta despre toxinele din corp?

Ingrediente:
½ ceasca de suc de mere
2 linguri de suc de ghimbir
½ lingurita de sare
½ ceasca de apa calda
2 linguri de suc de lamîie

Spalati, deocojiti si taiati o radacina de ghimbir. Puneti-o în blender cu un pahar mare de apa. Se amesteca si se filtreaza. Se toarna apa calduta si sarea într-un pahar mare, apoi se adauga sucurile de lamîie, ghimbir si mere si se amesteca.

Consumati aceasta bautura de doua ori pe zi, înainte de prînz si seara, timp de 7 zile. În aceasta perioada, se recomanda sa mîncati sanatos si usor, mai ales seara, pentru a maximiza rezultatele. si nu uitati sa beti multa apa.

Beneficiile ingredientelor pe sanatate.bzi.ro

Adauga un comentariu