Local

16 medii de nota 10 în judeţul Iași, la Evaluarea Națională – EXCLUSIV

Publicat: 23 iun. 2022
16 medii de nota 10 în județul Iași

Au fost publicate rezultatele la Evaluarea Națională în toată țara. La nivel de județ Iași au fost luate 16 note de 10. Cele mai multe medii de nota 10 au fost luate de elevii din cadrul Colegiului Național Iași.

Colegiul Național Iași are 7 medii de 10.

Colegiul Național ”Emil Racoviță” are 4 medii de nota 10

Colegiul Național ”Costache Negruzzi” are 2 medii de 10.

Și câte o medie de 10 se înregistrează la Școala Gimnazială ”Bogdan Petriceicu Hașdeu”, Școala Gimnazială ”Ștefan Bârsănescu” și Școala Gimnazială ”Ioanid Romanescu” Voinești.

Datele se pot modifica pentru că notele sunt provizorii. Elevii interesați pot depune contestații. Menționăm că mai sunt încă 37 de medii mai mari de 9,90 cu șanse uriașe de a fi mărite.
Comentarii
  • Felicitari tuturor elevilor, in special celor care au muncit pentru 10 curat! Tot Colegiul National e fruntea…..De cativa ani buni….Bravo!

  • Colegiul National culege laurii, este declarat ca are medii mari pe spatele parintilor care platesc bani grei pentru pregatirile facute de copii in particular.

  • Asta se intampla in toate scolile! Directorii lauda profesorii de la scoala, care platesc bani grei pentru pregatirile facute de copii in particular! Cata ipocrizie!

Adauga un comentariu