Eveniment-Social

16 octombrie, Ziua Mondiala a painii, Ziua Panifcom – FOTO

Publicat: 19 oct. 2015
Ca in fiecare an ne-am bucurat sa celebram cel mai simplu dar si cel mai iubit aliment – painea. Cum fiecare sarbatoare isi are amfitrionii sai, anul acesta iesenii au avut posibilitatea sa ii cunoasca pe brutarii de la Panifcom – cei mai responsabili fauritori de paine si produse de panificatie care au iesit in strada pentru a multumi zecilor de mii de ieseni ce au in fiecare zi pe masa painea Panifcom. In zilele de 14, 15, 16 si 17 octombrie s-au desfasurat evenimente dedicate painii si produselor de panificatie. Formata din zece masini Panifcom, dar si de un car alegoric cum nu s-a mai vazut in Iasi, caravana Panifcom a parcurs un traseu amplu prin toate cartierele iesene. Pe parcursul intregului traseu, iesenii i-au cunoscut pe brutarii care le ofera painea de zi cu zi. Panifcom este singurul producator zonal care a demarat o astfel de actiune – spectacol, actiune cu prilejul careia s-au oferit cu drag produse delicioase pentru ieseni.Am sarbatorit cea mai apreciata si consumata paine de catre ieseni, Franzela alba, feliata, de 500 de grame. Tot in zilele de sarbatoare mai sus mentionate, la magazinele Panifcom si Friscot din cartierele Dacia, Copou, Aleea Rozelor, Nicolina si Pacurari s-au desfasurat concursuri tematice si ateliere la care au participat mii de copii din Iasi.
Descriere actiuni:
1. Concurs „Painea de la moara iti aduce o comoara” – 14, 15 si 16 octombrie in locatiile Panifcom, concurs pe echipe cu intrebari de cultura generala. Fiecare echipa a avut la dispozitie cate 3 paini in care sa gaseau ascunse plicuri cu intrebari de cultura generala.
2. Concurs Tartiniada, 14, 15 si 16 octombrie in locatiile Panifcom, concurs individual pentru copiii harnici. Fiecare copil a avut la dispozitie ingrediente pentru a pregati o tartina. Am premiat cele mai inalte tartine din fiecare magazin cu o franzela alba de 500 de grame in fiecare zi pana la sfarsitul anului 2015.
3. Caravana Panifcom – 16 si 17 octombrie 2015. Formata din 10 masini personalizate Panifcom, dar si de un car alegoric, caravana Panifcom a traversat toate cartierele iesene. Le multumim tuturor iesenilor care ne-au zambit, ne-au strans mana si au primit painea Panifcom in casele lor.
4. Atelierul Naturii, 14 octombrie 2015 – Copiii au realizat cele mai frumoase decoratiuni de toamna din seminte, frunze, flori.
5. Exploreaza labirintul, 15 si 16 octombrie 2015. Am realizat un labirint din baloti de paie in fata magazinului Panifcom din Nicolina. Pe parcursul celor doua zile am organizat diverse concursuri in acest labirint.
6. Atelier reciclare, 15 octombrie 2015 – A fost un atelier de realizare decoratiuni din ambalaje de paine Panifcom.
7. Panifcom Party, 16 octombrie 2015 – facepainting, modelaj baloane.
8. Atelier de pictura cu si despre paine – sevalete, panze, culori.


loading...

Adauga un comentariu