Hardware

18 ore autonomie cu Fujitsu Lifebook P771

Publicat: 18 iul. 2011

Cel mai recent echipament oferit de Fujitsu, LIFEBOOK P771, este un notebook de ultima generatie, complet echipat pentru munca, cu o greutate de doar 1,3 kg, baterie rezistenta si sistem modular.

Principala caracteristica a notebook-ului o constituie autonomia de pâna la 18 ore, gratie combinarii chipset-ului de ultima generatie Intel si a procesoarelor ULV (ultra low-voltage) cu design-ul eficient din punct de vedere energetic, care include hard drive-uri optionale SSD (solid state) si o baterie secundara, op?ionala, care poate fi introdusa în sistemul modular.

Optional, LIFEBOOK P771 poate avea un adaptor 0-watt AC ce asigura întreruperea consumului de energie atunci când echipamentul este oprit. Acest lucru garanteaza un consum redus de energie, precum si prelungirea duratei de viata a bateriei prin evitarea supraîncarcarii.

Sistemul modular poate gazdui un DVD drive detasabil, o a doua baterie sau asigura pur si simplu o greutate redusa echipamentului. Posibilitatea de a alege dintre toate aceste optiuni fac din LIFEBOOK P771 un echipament usor de folosit.

Ca o asigurare suplimentara împotriva hotilor, Fujitsu ofera utilizatorilor optiuni precum Advanced Theft Protection (ATP), un senzor de amprente care permite logarea rapida si sigura sau Trusted Platform Module (TPM), un sistem de protectie a datelor disponibil în toata gama LIFEBOOK.

Pentru protectia împotriva loviturilor de orice natura, LIFEBOOK P771 este dotat cu o clapeta rezistenta si usoara, fabricata din magneziu. De asemenea, gama LIFEBOOK este echipata cu ShockSensor care protejeaza hard disk-urile de lovituri prin decuplarea automata a capetelor mecanice; iar tastatura rezistenta la lichide este înca o trasatura apreciata în mod deosebit de cei care lucreaza cu o cana de cafea în mâna.

Notebook-ul LIFEBOOK P771 vine dotat cu o multitudine de modalitati de conectare, inclusiv cu sisteme optionale integrate 3G/UMTS, WLAN si Bluetooth. Pentru zilele de lucru la birou, caculatorul poate fi asezat în port replicator, economisind timp si permitând o postura de lucru ergonomica, ajutata de tastatura si display-ul full-size.loading...

Adauga un comentariu