Info Turism

20 de hoteluri de pe litoral, pline de turisti veniti pentru aerosoli. Cat platesc

Publicat: 07 feb. 2019

Desi suntem inca departe de sezonul estival, litoralul este animat in aceasta saptamana de turisti dornici sa faca aerosoli, tratamente SPA sau pur si simplu sa se odihneasca.

In plus, copiii sunt in vacanta, iar temperaturile se anunta blande la malul marii. O cura cu aerosoli marini este binevenita pentru imunitatea organismului. Ca sa aiba efect, medicii recomanda 10 zile de plimbari pe malul marii la rasarit si la apus.

De preferat sunt zonele in care valurile se sparg de spabilopozi, iar in aer sunt eliberate particule fine de apa sarata care fluidifica secretiile bronsice si nazale, regleaza activitatea sistemului imunitar, ajuta la armonizarea proceselor cerebrale, iar mintea devine mai limpede.

Adriana Mihaescu, medic specialist Recuperare Medicala: “Aerosolii sunt un tip de tratament, cu beneficii maxime si rapide. Se usureaza respiratia, initial persoanele care au o incarcatura bronsica, secretii sau fumatorii cronici elimina aceste secretii.”

La cele doua sanatorii de la Techirghiol medicii au deschis un laborator special cu aerosoli provenind din apa lacului.

Nicoleta Maxim, asistent medical: “Aici facem tratament in general cu apa de ghiol, la indicatiile strict ale medicului se fac si cu substante medicamentoase.”

Cele 20 de hoteluri deschise pe timp de iarna pe litoral sunt pline acum si pentru ca sunt copiii in vacanta. Cele cu centre SPA au fost primele ocupate.

La un hotel de 4 stele cu SPA un pachet de o saptamana, cu trei tratamente zilnice incluse costa aproape 1300 de lei de persoana.

Raluca Florescu, sef receptie: ″In aceasta perioada, gradul de ocupare este de suta la suta. Clientii aleg hotelul datorita centrului SPA pentru piscine.”

Saptamana la mare se anunta una buna si din punct de vedere meteorologic. Ziua temperaturile vor fi pozitive.



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit