International

200 de sicrie au ajuns în mare, după ce două capele s-au prăbuşit, în Italia – FOTO/ VIDEO

Publicat: 23 feb. 2021
sicrie în marea din Italia
Două capele s-au prăbușit și aproximativ 200 de sicrie dintr-un cimitir din Italia au ajuns în mare, în urma unei alunecări de teren

Imagini de nedescris au fost imortalizate în Liguria, Italia, după ce o alunecare de teren a prins o parte dintr-un cimitir. Astfel, doua capele s-au prăbușit și circa 200 de sicrie au ajuns în mare.

În interiorul celor două capele se aflau aproximativ 200 trupuri neînsuflețite care s-au prăbușit. Incidentul s-a produs ieri, 22 februarie 2021, în stațiunea Camogli din Italia.

O parte a cimitirului s-a prăbuşit în mare

Mare parte a cimitirului care era situată pe coasta stațiunii s-a prăbușit în mare din cauza unei alunecări de teren. Conform presei locale, La Stampa, în jur de 200 de sicrie au ajuns în apă, în timp ce muncitorii aflați în zonă au reușit să scape.

Două capele ale cimitirului au fost distruse complet, iar trupurile neînsuflețite care se aflau în interior au ajuns, de asemenea, în valurile mării.

Totul s-ar fi produs din cauza eroziunii coastei, agravată de valurile violente de după furtuni. În momentul de faţă, pompierii încearcă, cu ajutorul scafandrilor, să recupereze sicriele.

Tino Revello, consilier pentru lucrări publice din Camogli, a explicat că zona era sub observație de ceva timp și că în momentul de față se lucrează la consolidarea coastei stâncoase de sub cimitir.

„Zona a fost închisă, pentru că în ultimele zile au fost auzite sunete ciudate”, a mai spus Ravello.

10 sicrie au fost recuperate, iar echipele de intervenție au luat măsuri pentru a împiedica celelalte sicrie să ajungă în larg. De asemenea, au fost luate măsuri și pe uscat, pentru prevenirea unor accidente.

Adauga un comentariu