Calatorii

200 de zboruri anulate de la Munchen pentru ca o femeie a trecut de punctul de securitate fara sa fie controlata

Publicat: 29 iul. 2018
9

Mai multe curse de zbor au fost anulate sambata de pe Aeroportul din Munchen, al doilea cel mai aglomerat aeroport din Germania, dupa ce o femeie a trecut neobservata de un punct de control, a anuntat o purtatoare de cuvant.

Politia a fost anuntata in jurul orei locale 06:45 (ora Romaniei, 07:45) ca o femeie a trecut de zona de securitate fara a fi controlata de personal, relateaza site-ul agentiei Dpa.

Activitatile au fost oprite mai ales pe Terminalul 2, care este cel mai folosit de compania aeriana Lufthansa si alti parteneri de ai sai.

Pasagerii au anuntat pe retelele de socializare online ca nu li se permite sa iasa din avioane, plangandu-se din cauza lipsei de informatii privind zborurile lor. Acestia au fost rugati sa isi pastreze calmul.

Aproximativ 200 de zboruri au fost anulate in urma acestui incident de securitate, informeaza agentia Reuters.

Terminalul 2 al aeroportului de la Munchen a fost inchis timp de cinci ore, intre ora locala 6:47 si 11:44 (ora Romaniei, 7:47 – 12:44).

Flughafen Muenchen GmbH, operatorul aeroportului a anuntat ca zborurile au fost reluate la ora locala 14:00 (ora Romaniei, 15:00).

Nu exista insa informatii despre femeie, daca a fost gasite si ce s-a intamplat cu ea.

Adauga un comentariu