Magazin

2020: Internetul abundă de reclame la videochat!

Publicat: 20 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
2020 Internetul abundă de reclame la videochat

Industria videochatului crește, crește și nu se mai oprește. În ultimii 5 ani, România a devenit Capitală Mondială a videochatului întărind, astfel, toate zvonurile referitoare la „cele mai frumoase femei din lume sunt româncele”. Fetele câștigă, în medie, 3.000$ lunar, iar cele mai pricepute dintre acestea ajung să câștige peste 10.000$ într-o singură lună. Deși pare ireal, cifrele ne certifică faptul că lucrurile sunt la fel de roz precum sunt prezentate.

Iar dacă vorbim despre „reclame la videochat”, nu mai există nici o persoană în București care să nu fi văzut cel puțin o reclamă la un studio de videochat. Fie că este vorba despre social media sau despre reclamele stradale, un lucru este cert: studiourile de videochat sunt într-o continuă căutare de fete cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani.

Industria videochatului în România are mai mulți angajați decât siderurgia, în epoca de aur

În cifre, România anului 2020 în ceea ce privește videochatul arată așa: peste 100.000 de românce lucrează fie într-unul dintre cele 3.000 de studiouri, sau pe cont propriu. Câștigurile, în medie, sunt de aproximativ 3.000$, însă dacă vorbim despre studiouri profesioniste, câștigul unui model de videochat depășește 10.000$ într-o lună.

Conform statisticilor, cel puțin 5% din utilizatorii de internet au apelat cel puțin o dată la serviciile de videochat, iar cei mai mulți dintre aceștia sunt din America de Nord.

Reclamele pentru angajarea în domeniul videochatului sunt care mai de care mai tentante, cu bonusuri atractive și promisiuni nemaivăzute. „În doar 8 ore pe zi, o s-ajungi la zece mii” – așa sună unul dintre sloganele industriei de videochat din România.

Într-o mare de „Câștigi 5.000$ pe lună” și „Îți permiți să îți cumperi gentuțe și să pleci în vacanță”, există un studio de videochat care se remarca printr-un alt tip de marketing. Vorbim aici despre Charm Studio, studioul care are, în prezent, peste 70 de mașini colantate și parcate în punctele-cheie ale Bucureștilor. Cu aproximativ 60 de modele, dintre care o treime câștigă 20.000$ lunar, Charm Studio și-a făcut apariția pe piața din România la începutul anului 2012. În cei 8 ani de activitate, studioul cu renume internațional a adunat zeci de premii la concursuri internaționale de renume, premii care îi atestă profesionalismul și încasările uriașe ale modelelor.

Ce trebuie să faci ca să câștigi 10.000$ într-o lună

Reprezentanții Charm Studio ne-au răspuns la această întrebare: „Trebuie să fii implicată, devotată și să cunoști limba engleză la un nivel avansat. Trebuie să poți purta o coversație despre absolut orice, de la gastronomie, astronomie, la politică, istorie și absolut, absolut orice domeniu. Deși multă lume asociază videochatul cu tipul de femeie 90-60-90, silicoane, botox și așa mai departe, lucrurile nu mai stau de mult așa: cele care câștigă sume impresionante de bani sunt cele foarte istețe. Și uite, un exemplu concret: Sunt mama de fetiță și model de videochat – Georgiana, care la cei 33 de ani câștigă în fiecare lună peste 10.000$”.

Așadar, industria de videochat din România pare să câștige din ce în ce mai mult teren datorită câștigurilor impresionante pe care aceasta le aduce.

Tu câte reclame de videochat vezi în fiecare zi?

Adauga un comentariu