Actualitate

3 ani fara Michael Jackson! 3 ani fara Rege!

Publicat: 25 iun. 2012
Au trecut deja 3 ani de la moartea lui Michael Jackson, supranumit Regele Muzicii Pop. Starul a incetat din viata in urma unui stop cardiac pe 25 iunie, 2009, intr-un spital din Los Angeles, la varsta de 50 de ani.

Decesul cantaretului a fost dezbatut indelung in presa si a creat controverse in randul fanilor. Conrad Murray, medicul personal al lui Michael Jackson, a fost acuzat ca i-a administrat pacientului sau o doza fatala de tranchilizante si a fost gasit vinovat, la finele lui 2011, de ucidere involuntara. Conrad Murray a fost condamnat la 4 ani de inchisoare.

Ceremonia de comemorare a lui Michael Jackson a fost urmarita de un miliard de persoane.

La aproape trei ani de la decesul megastarului, stirile referitoare la acesta au continuat sa apara in presa internationala. Potrivit The Telegraph, fratii regretatului artist vor porni intr-un turneu in Statele Unite. Primele concerte vor avea loc la Teatrul "The Fox" din Detroit si "Apollo" din New York.

"Pe mine fiecare zi ma afecteaza, dar inveti sa te obisnuiesti cu acest sentiment de durere. Inca existe momente cand ma trezesc brusc si imi zic: 'Doamne, nu-mi vine sa cred ca fratele meu nu este aici'", a declarat unul dintre fratii starului.

Jeramine Jackson, un alt frate al artistului, a declarat ca acestia voiau sa se reuneasca de ceva timp, dar, dupa ce Michael Jackson a incetat din viata, au avut nevoie de timp pentru a se vindeca, iar acest turneu este exact ceea ce-si doreau.

Michael Jackson s-a nascut pe 29 august 1958, in Indiana, SUA. A debutat in copilarie, alaturi de patru frati ai sai, in formatia Jackson's 5. Imensul succes comercial si o viata personala controversata l-au tinut in topuri timp de patru decenii. 

Cunoscut ca fiind cel mai de succes artist din toate timpurile, potrivit Guiness World Records, Michael Jackson a vandut circa 750 de milioane de albume si a donat milioane de dolari pentru diverse cauze umanitare.


loading...

Adauga un comentariu