Magazin

3 criterii pentru a alege cea mai buna casă de pariuri

Publicat: 20 nov. 2020

Majoritatea pariorilor se bazează pe cotele mai mari atunci când aleg casa de pariuri la care să parieze. Acest lucru nu este greșit, dar nu este singurul lucru important. Este adevărat faptul că unele case de pariuri au cote mult mai mari la fotbal decât altele, dar tu poate vrei să pariezi pe tenis sau pe baschet, iar cotele pentru aceste sporturi sunt mai mari la alte case de pariuri. Pe lângă cote, există și alte aspecte importante care trebuie luate în calcul atunci când alegi casa de pariuri potrivită. Pentru a avea cât mai multe avantaje și, automat, șanse mai mare de câștig trebuie să fii atent la mai multe criterii în ceea ce privește alegerea unei case de pariuri potrivită nevoilor tale.

Casa de pariuri

În primul rând, trebuie să vezi ce casă de pariuri are o ofertă sportivă mai bogată la sportul pe care te axezi atunci când pariezi. Poți vizita paginile mai multor agenții de pariuri și să analizezi pe ce sporturi se bazează acea agenție și ce oferte acoperă de obicei. Deși majoritatea caselor din top case de pariuri online pun accent pe toate sporturile, există mici detalii care îi diferențiază de ceilalți și le oferă unicitate în ceea ce privește oferta de pariuri sportive. Nu există cea mai bună casă de pariuri pentru toată lumea, ci cea mai bună casă de pariuri cu ofertă sportivă care ți se potrivește ție.

Cote oferite de casa de pariuri

Un alt aspect pe care trebuie să îl iei în considerare se referă la cotele oferite de agenția de pariuri. Majoritatea agențiilor de pariuri folosesc aceleași sisteme pentru a determina cotele, dar diferența este făcută de percepția fiecăreia asupra rezultatelor finale. Unele agenții de pariuri oferă cote mai mari la anumite sporturi și tipuri de pariuri. O variantă bună este să îți faci cont la mai multe case de pariuri pentru a profita de cât mai multe cote mărite la diferite sporturi în același timp.

Bonusuri de bun venit și promoții

De asemenea, atunci când vorbim de alegerea unei case de pariuri la care să pariezi trebuie să iei în calcul bonusurile de bun venit și promoțiile oferite de-a lungul timpului. Fie că vorbim de bonusuri de bun venit care constau în bani sau în pariuri gratuite, acest lucru face diferența între casele de pariuri. Trebuie să studiezi ce bonusuri oferă fiecare casă de pariuri. Pentru asta există și anumite site-uri care fac comparație între bonusurile oferite de toate agențiile de pariuri. Pe lângă bonusul de bun venit, există agenții care oferă promoții constante cum ar fi happy hour, super cote sau pariuri fără risc cu cash back. Depinde doar de tine ce te atrage mai mult și ce îți oferă avantaje mai mari. Indiferent de situație, un bonus de bun venit consistent îți mărește exponențial șansele de a câștiga.

 

 

Adauga un comentariu