Diete si regimuri

3 exercitii usoare care pun pe fuga grasimea

Publicat: 26 ian. 2011

Pentru cei care vreti sa scapati de cateva kilograme fara sa trageti de fiare sau sa mergeti la sala, iata cateva exercitii care topesc grasimea:

1. Urcati si coborati scarile
Renuntati la lift ori de cate ori puteti. Urcatul si coboratul scarilor, mai ales daca locuiti intr-un turn, va poate ajuta sa ardeti pana la 700 de calorii pe ora. Asta daca va propuneti sa faceti ture nenumarate si intr-un ritm alert. In plus, un astfel de exercitiu, tonifiaza musculatura posterilorului.

2. Sariturile cu coarda
Va mai amintiti de coarda din copilarie? Cautati-o si incercati sa puneti in practica ceea ce faceati pe vremuri. Va avertizam insa ca nu e deloc usor, pentru ca nu mai avem energia debordanta de atunci. Studiile arata ca sariturile cu coarda ard intre 250 si 400 de calorii in 15 minute, in functie de complexitatea exercitiului. Prin comparatie, acelasi timp petrecut pe o bicicleta la sala va scapa doar de 100 de calorii.

3. Inotul
Oricand aveti timp, dati o fuga la bazinul de inot. Cateva ture sunt suficiente pentru a va lucra toti muschii in acelasi timp. Intr-o ora de inot poti arde minim 600 de calorii.

Citeste si: 

Efectele nebanuite ale sportului excesiv asupra organismului 

Scapa de febra musculara in trei pasi 

Cum sa slabesti numai in anumite zone  loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit