Actualitate

3 lucruri pe care NU le-am vazut in finala Euro 2012!

Publicat: 02 iul. 2012

O finala cu patru goluri, doua echipe care s-au haituit reciproc, doi tacticieni fabulosi si jucatori care au dus fotbalul la rang de arta. Completa? Nu chiar. Au fost citeva lucruri la care ne-am fi asteptat si care au lipsit.

1. MARIO BALOTELLI
Super-Mario a iesit in evidenta la fluierul de final. Foarte expansiv in declaratii, dar discret pe teren, atacantul lui Manchester City a lasat un gust amar fanilor italieni. Dupa super-meciul facut impotriva Germaniei, Super-Mario nu a mai fost super si a aratat ca nu a ajuns la maturitatea necesara pentru a duce citeva meciuri bune consecutive. Oscarul a asteptat linistit pe masa, dar Balotelli si-a intors privirea. Mai mult de atit, a si imbrincit un oficial UEFA, pentru ca totul sa fie complet.

2. SPECTACOLUL DIN TRIBUNE
Galeria Spaniei s-a animat progresiv, in timp ce italienii au preferat cafenelele din Cizma pentru a vedea meciul. Italia nu a avut suportul fanilor de-a lungul turneului, fapt ce l-a dezamagit pe Prandelli, care la un moment dat a amenintat chiar cu plecarea de la cirma nationalei azure. S-a razgindit dupa finala, dar ceea ce a trait Italia ramine un moment trist. In schimb, in ciuda faptului ca un pachet a costat 1.800 de euro, spaniolii au fost de trei ori mai numerosi.

3. DRAMATISMUL
Italia a fost condusa pentru prima oara la Euro 2012, dar nu a avut forta necesara sa revina, nici sa opuna rezistenta indirjita pe care au aratat-o impotriva Germaniei. Finala a aratat mai mult a festival, decit o inclestare intre doua forte sensibil egale. "Italienii au suferit si s-au clatinat dupa primul gol. Al doilea i-a darimat definitiv", a explicat Vicente Del Bosque la final. Si a avut dreptate.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit