Frumusete

3 trucuri pentru o piele catifelata

Publicat: 20 iul. 2011

Cea mai buna metoda pentru a avea o piele catifelata este exfolierea acesteia fie cu ajutorul unei lufe, fie apeland la ingrediente aflate in casa. Iata cateva trucuri pentru o piele catifelata:

1. Zahar in amestec cu ulei de cocos
Aceasta metoda este foarte blanda, zaharul topindu-se pe parcursul procedurii. Amestecati o jumatate de cana cu zahar organic si 750 ml de ulei de cocos fractionat (contine doar grasimi si se foloseste mai ales in cosmetica) si cateva picaturi de ulei esential (alegeti aroma dupa preferinta). Aplicati acest amestec pe pielea umeda si masati cu miscari circulare. Exfolierea se face dupa o baie fierbinte, care a deschis porii pielii.

5 exfoliante naturale  

2. Masaj cu zat
Faceti un dus fierbinte si apoi masati-va cu zat. Un alt avantaj al utilizarii zatului de cafea pentru exfoliere este acela ca acesta amelioreaza celulita.

3. Sare grunjoasa pentru picioare mai fine
Sarea grunjoasa poate fi si ea folosita cu succes in procesul de indepartare a celulelor moarte. Aceasta se foloseste insa numai pentru picioare. Folositi doua linguri cu sare grunjoasa si patru linguri cu ulei de masline. Pasta obtinuta se intinde cu miscari energice si se indeparteaza cu multa apa calda.

3 trucuri pentru a avea picioare fine loading...

Adauga un comentariu