Arte vizuale

30.000 euro stransi in 20 de ore pentru familia lui Alex Chelba, victima la Colectiv! Rudele tanarului au fost evacuate din casa

Publicat: 04 iun. 2019

Doar 20 de ore au fost necesare pentru strangerea a 30.000 euro, bani care vor fi donati familiei lui Alex Chelba, victima in Colectiv, care a ramas recent fara casa.

Gest urias facut de internauti pentru familia lui Alex Chelba, un tanar mort in Colectiv. Tatal lui Alex, Jean Chelba, a fost unul dintre cei mai cunoscuti protestatri #rezist, insa a murit si el acum 5 luni. Recent, familia Chelba s-a trezit cu o noua problema – a pierdut locuinta in care locuia, din cauza unui credit neachitat.

Prietenii familiei au rectionat rapid si duminica dimineata au demarat o strangere de fonduri prin intermediul retelei Facebook. Programata pentru 3 luni, aceasta s-a incheiat ieri, dupa doar 20 de ore. Suma atinsa a fost de 142.513 lei, adica 30.000 euro.

Casa pierduta pentru un credit de 3.000 euro

”Astazi, Jean Chelba ar fi implinit 68 de ani. Intr-o lume dreapta, i-ar fi sarbatorit acasa, alaturi de fiul sau Alex si de restul familiei. Alex a murit insa de septicemie, in spital, dupa Colectiv. Iar Tataie s-a stins si el, cu sufletul facut cenusa, in ianuarie 2019. Acum, familia celor doi a mai fost lovita de o nedreptate, favorizata tot de legislatia subreda a statului roman.loading...

Adauga un comentariu