Cancan ultimă oră

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au împăcat?

Publicat: 15 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au împăcat

Bianca Drăgușanu este o femeie de succes, o femeie care întoarce toate privirile. De aemenea este și o mămică de nota 10. Are mereu grijă ca fiica ei, micuța Sofia, să fie cea mai fericită. Chiar dacă în viața ei s-au produs numeroase schimbări în ultima perioadă, Bianca Drăgușanu nu a lăsat-o niciodată pe fetița ei să simtă momentele de tensiune, mai puțin plăcute, din viața ei.

Bianca Drăgușanu a decis să pună punct mariajului cu Alex Bodi. În urmă cu scurt timp le-a dat fanilor săi o veste extrem de bună, care i-a bucurat enorm pe aceștia.

Frumoasa blondină s-a reunit cu tatăl fetiței sale și cu micuța Sofia pentru a petrece ceva timp împreună. Cu toții știm că Bianca Drăgușanu este o mămică extrem de responsabilă. Își iubește foarte mult copilul, astfel că tot timpul a avut o relație specială cu tatăl micuței. Cei doi s-au văzut de foarte multe ori, doar în condiții amicale și pentru fetița pe care o au împreună.

Vestea a fost dată chiar de către frumoasa Bianca Drăgușanu, care a postat pe contul ei de Facebook o fotografie cu ea și fetița ei, în care i-a dat tag și tatălui micuței. Cei 3 se distrează de minune și sunt doi părinți care, dincolo de problemele care au existat între ei, au pus tot timpul pe primul loc binele copilului pe care îl au împreună.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează

După un mariaj scurt, Bianca și Alex Bodi divorțează, iar cum știm cu toții că blondina este o femeie puternică și hotărâtă, aceasta a considerat că este mai bine ca pe data de 3 septembrie, să se semneze actele separării.

„Din respect pentru relația pe care am avut-o, nu vreau să dau mai multe detalii, dar totuși mi se pare exagerat să se scrie despre mine că aș fi vrut să mă arunc în fața unei mașini. Am un copil, sunt o femeie echilibrată, conduc o afacere de succes, de foarte mulți ani. Nu am motive nici măcar să intru în depresie. Depresia pentru mine este un lux, iar dramele pentru mine sunt ceva de poveste. Am avut o relație, într-adevăr, mai tensionată și atipică, cu acest om pe care am să-l respect datorită faptului că s-a trezit lângă mine și în casa mea aproximativ un an de zile. ”, a spus Bianca Drăgușanu.

Adauga un comentariu