Sport

Alertă la FCSB! Dezastru financiar pentru Gigi Becali. Anunț teribil primit de patronul roș-albaștrilor, care e în plină criă

Publicat: 28 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alertă la FCSB Dezastru financiar pentru Gigi Becali. Anunț teribil primit de patronul roș-albaștrilor care e în plină criă

FCSB traversează o perioadă extrem de dificilă, ultimul titlu câștigat de echipa lui Gigi Becali în Liga I fiind cel din 2015, când Constantin Gâlcă era antrenorul roș-albaștrilor. FCSB a avut parte de un start de sezon dezamăgitor, iar după primele șapte etape din Liga I, roș-albaștrii erau pe ultimul loc în clasament. În plus, echipa lui Gigi Becali a fost eliminată și din play-off-ul Europa League, de portughezii de la Vitoria Guimaraes.

Astfel, vicecampioana României a ratat pentru al doilea sezon consecutiv calificarea în grupele competițiilor europene, după ce, în stagiunea precedentă, a fost eliminată de Rapid Viena. În aceste condiții, după două campanii europene ratate, bugetul clubului are mult de suferit, Gigi Becali simțind din plin rezultatele dezamăgitoare ale echipei.

Probleme mari la FCSB. Becali a ieșit din TOP 10

De altfel, acest lucru se vede și în transferurile făcute de FCSB. Dacă, în sezoanele anterioare, roș-albaștrii transferau cei mai buni jucători din Liga I pe sume uriașe de bani, Gigi Becali a băgat „doar” patru milioane de euro în transferuri în ultimele două stagiuni, în condițiile în care a încasat mai bine de șapte milioane de euro de pe urma jucătorilor pe care i-a vândut.
În plus, finalul anului 2019 a venit cu o veste proastă pentru fanii celor de la FCSB. Diminuarea investițiilor la FCSB se leagă de „criza financiară” pe care o traversează acum patronul roș-albaștrilor. Surprinzător, conform a1.ro, Gigi Becali nu mai prinde TOP 10 al celor mai bogați români, după ce, în ultimii ani, latifundiarul din Pipera a înregistrat mai multe pierderi.

Investiții mici în transferuri de jucători

Astfel, patronul celor de la FCSB a încheiat anul 2019 cu suma de 400 de milioane de euro în conturi, mult sub cifrele pe care le înregistrase la finalul anului 2018. Atunci, Gigi Becali se putea lăuda cu peste 500 de milioane. Așa se și explică investițiile mici pe care le-a făcut în ultima perioadă la FCSB. Spre exemplu, în această iarnă, roș-albaștrii au adus doar doi jucători: Darius Olaru, care fusese împrumutat la Gaz Metan, a fost chemat de urgență la echipă și Andrei Miron, adus gratis de la FC Botoșani.

Adauga un comentariu