Local

Exclusiv! Bărbatul beat şi fără permis care a acroşat o maşină de poliţie, reţinut de poliţişti

Publicat: 20 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Exclusiv Bărbatul beat şi fără permis care a acroşat o maşină de poliţie reţinut de poliţişti

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului marca Audi, cu numărul de înmatriculare NT-26-TAN, de culoare albastru, pe bld. Poitiers către strada Cetățuia circulând cu viteză foarte mare și riscând să intre în coliziune cu vehiculele care se deplasau din sens opus. Autoritățile, folosind semnalele acustice și luminoase, inclusiv sistemul portavoce, i-au solicitat conducătorului auto să oprească mașina însă acesta și-a continuat deplasarea în continuare către strada Dimineții intersecție cu strada Neptun unde aceștia l-au blocat intrând în partea laterală a autoturismului pe care persoana urmărită o conducea.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieşit faptul că şoferul avea permisul de conducere anulat. În maşină era nepoata acestuia care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urmă testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcoolemie în aerul pur expirat. Pe data de 19. februarie, judecătorii au decis reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului. Acesta este

rin ordonanţa procurorului emisă în dosarul penal nr. 2263/P/2020 s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii fata de inculpatul Berihoi Mihai pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapta prevăzută şi pedepsită de art. 335 al. 2. Fata de inculpatul Berihoi Mihai, organele de poliţie din cadrul Biroului Rutier Poliţia Municipiuli Iaşi au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore începând cu data de 19.02.2020. Procurorul a înaintat cauza instanţei competente cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.

Adauga un comentariu