News Flash:

4 alimente care te feresc de cancer

14 Aprilie 2010
1084 Vizualizari | 0 Comentarii
Cancerul colorectal este, in SUA, al doilea tip de cancer letal. Pentru a te feri de aceasta boala, redu din carnea rosie si procesata si mareste-ti doza zilnica de legume, fructe si cereale integrale. Fa loc in meniu si pentru cateva alimente cu puteri miraculoase, cum ar fi laptele, pestele, soia si usturoiul.

Lapte Cele mai recente studii pe aceasta tema, 27 la numar, au aratat ca doua pahare de lapte pe zi reduc riscul de cancer de colon cu 22%, relateaza Reader's Digest.

Peste O cercetare recenta realizata pe 1.800 de adulti din SUA a aratat ca cei care consumau alimente bogate in acizi grasi omega 3 isi micsorau riscul de cancer cu 39%.

Expertii recomanda 2 mese constand in peste saptamanal, tonul, somonul su sardinele fiind cea mai buna alegere. In plus, o astfel de alimentatie iti tine si inima sanatoasa.

Soia La fiecare 5 grame de soia consumate zilnic, riscul de a te imbolnavi de cancer colorectal scade cu 8%, dupa cum arata un studiu recent realizat pe 68.000 de chinezi.

O alta cercetare a aratat ca moleculele de grasime care se gasesc in mod natural in soia sunt toxice celulelor cancerose ce pot aparea in colon.

Usturoi Nu numai ca e gustos, dar este si foarte bogat in antioxidanti care previn formarea tumorilor de pe colon, au demonstrat doua studii recente. 5 catei de usturoi pe saptamana, proaspat sau gatit, reduc riscul de cancer colorectal cu 31%.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3287 (s) | 22 queries | Mysql time :0.192338 (s)