Magazin

4 avantaje pe care ți le oferă geamurile de termopan

Publicat: 11 feb. 2020

Prezența unui geam de termopan într-o locuință sau într-o clădire de birouri este o practică obișnuită și destul de tradiționalistă în zilele noastre. Însă de ce alegem geamurile de termopan? Cu ce se evidențiază ele față de geamurile clasice și care este diferența între ele?
Piața ne pune la dispoziție zeci de modele și concepte de geamuri termopan, astfel că alegerea lor poate fi dificilă de către oamenii de rând. Deseori această alegere ne pune în impas, ultimul cuvânt cuvenindu-se specialiștilor din domeniu care ți-ar putea recomanda o serie de produse sau care te-ar putea redirecționa către cea mai scumpă alegere.

Cu toate astea trebuie să știi că, la fel ca și restul casei tale, nici ferestrele nu trebuie să lase loc de compromisuri. Poți achiziționa elemente de confort și design din categoria termopane salamander București la un preț avantajos și corect raportat nevoilor și cerințelor tale. Noi, echipa Salamander, dorim să-ți venim în ajutor cu cele mai bune soluții pentru prototipul casei sau al construcției tale, astfel încât să dispui de cele mai performante și cele mai potrivite soluții.

Și pentru că avem o vastă experiență în ceea ce privește realizarea și comercializarea gemurilor de termopan de cea mai bună calitate, dorim să împărtășim cu voi care sunt avantajele pe care acestea vi le oferă, de ce să le alegeți și care sunt criteriile de care trebuie să țineți cont în alegerea acestora.
4 avantaje pe care ți le oferă geamurile de termopan

1. Oferă o bună protecție fonică

Alături de celelalte elemente de construcție izolante, geamurile de termopan cresc gradul de satisfacție privind reducerea zgomotelor provenite din exterior. Cu atât mai mult e necesar un geam de termopan realizat din materiale durabile care au capacitatea de a produce ricoșarea sau reducerea intensității zgomotelor dacă locuiești în centrul unei metropole sau în vecinătatea unor parcuri, a unor sisteme de transport, în apropierea unei industrii.

2. Izolează termic

Dacă sistemul de încălzire funcționează aproape constant, iar casa este izolată termic, vina aparține geamurilor și ușilor unde există pierderi de căldură. Un geam dublu stratificat, realizat din materiale reflactante ce au capacitatea de a izola perfect locuința și de a preveni pierderea căldurii, va fi necesar pentru a deveni prietenos cu bugetul și cu facturile.

3. Cresc productivitatea

Dacă nu e zgomot și nici frig sau mult prea cald, cu siguranță vei fi un utilizator împlinit. Astfel te poți concentra fix pe ceea ce-ți place ție și pe dorința ta de relaxare după o zi de lucru îndelungată.
Totodată, geamurile de termopan te ajută să-ți respecți cu sfințenie programul de odihnă, care te vor ajuta să fii mai energic și mai deschis unor noi provocări.

4. Reduc costurile

Așa cum menționam și anterior, cel mai benefic aspect pe care-l vei resimți în profunzime, după înlocuirea ușilor și a geamurilor vechi cu unele de termopan de cea mai bună calitate, va fi la nivel de buget. Eliminarea pierderilor de căldură denotă automat o scădere semnificativă a costurilor și respectiv creșterea fondului de economii.loading...

Comentarii
  • In toamna aceasta mi-am pus geamuri de la aceasta firma, cu sticla 4 anotimpuri. Nu este adevarat ca izoleaza termic. Sticla este rece ca si afara. Devine un radiator de aer rece. Si iarna asta nu a fost frig. Sunt total dezamagit doar de calitatea sticlei.

Adauga un comentariu