Remedii naturiste

4 bauturi care ajuta la scaderea tensiunii

Publicat: 19 ian. 2011

Hipertensiunea arteriala apare pe fondul stresului, alimentatiei neglijente si stilului de viata alert. Presiunea sangelui de la nivelul arterelor este foarte ridicata, iar acest lucru poate conduce la aparitia infarctului, bolilor cardiovasculare si problemelor de rinichi.

Iata cateva bauturi care te pot ajuta sa normalizezi tensiunea.

1. Laptele fermentat
Laptele fermentat din care se obtine iaurtul de casa se recomanda persoanelor care au probleme cu tensiunea. Studiile specilaistilor americani au aratat ca laptele fermentat contine tripeptide, care au rolul de a regla presiunea sangelui de la nivelul arterelor.

2. Cacaua cu lapte
Chiar daca unele tipuri de ceai sunt cele mai frecvente bauturi pentru reglarea tensiunii arteriale, specialistii americani recomanda si cacaua, consumata cu lapte, ca tratament alternativ pentru hipertensivi.

3. Cafeaua decofeinizata
O alta bautura care are ca efect normalizarea tensiunii arteriale este cafeaua decofeinizata. Se recomanda inlocuirea cafelei de dimineata cu cea fara cofeina. Se prepara din 500 de mg de cafea pentru doua cani de apa si se consuma dimineata, dupa micul dejun. 

4. Sucul de sfecla
Sucul de sfecla este si el remediul perfect pentru scaderea tensiunii arteriale. Este un tratament de intretinere perfect, cu importante proprietati asupra intregului sistem cardiovascular. 

 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit