Actualitate

4 obiceiuri proaste, de evitat cand te intalnesti cu cineva!

Publicat: 27 mart. 2014

O intalnire pare floare la ureche pe langa etapele premergatoare acesteia cand nu mai stii ce sa faci si pe unde sa mergi ca sa dai de cel/cea cu care vei ajunge sa te intalnesti. Din pacate insa, cand ai ajuns in etapa intalnirilor, apar noi provocari.

In materie de intalniri, fiecare are propriile reguli, tu trebuie sa tii cont de ale tale si sa stii sa spui STOP atunci cand simti ca au fost incalcate. Iata mai jos 4 obiceiuri proaste, de evitat cand te intalnesti cu cineva:

1. Tot speri ca lucrurile se vor imbunatati
Daca te intalnesti cu cineva de ceva timp si tot aduci vorba de lucrurile care te deranjeaza, fara ca nimic sa se schimbe, atunci ar fi cazul sa o lasi balta. Lucrurile nu se vor schimba miraculos peste noapte, de fapt nu se vor schimba deloc. Nu mai pierde vremea si cauta pe cineva care sa acumuleze tot mai multe bile albe de la o intalnire la alta.

2. Te straduiesti prea mult ca sa-l cuceresti
Sa te straduiesti din toate puterile ca sa-l faci pe un individ sa te remarce e o tactica buna, pentru ca barbatilor le place vanatoarea. Dar daca din partea lui nu simti acelasi interes intens pentru tine si il faci totusi sa se intalneasca cu tine, s-ar putea sa nu te indrepti in directia pe care ti-o doresti. Tu iti vei da toata silinta sa te faci placuta si sa ii arati ce persoana minunata esti, pe cand el va avea o fata nedumerita si va incerca sa inteleaga ce vrei de la el. In final, cand va realiza si el despre ce e vorba s-ar putea sa vrea sa fuga cat mai departe, iar tu te vei simti jenata de cata stradanie ai depus sa-l prinzi in mreje.

3. Te desparti si te impaci in fiecare saptamana
O relatie in care te certi saptamana asta doar ca sa te impaci saptamana viitoare e instabila prin definitie. De cele mai multe ori motivele despartirii sunt copilaresti, iar partenerul va ajunge la un moment dat sa se plictiseasca de atatea mofturi. Hotaraste-te mai intai ce vrei, apoi ia o decizie si respect-o pana la capat. Vei usura astfel vietile amandurora.

4. Te misti prea repede
Chiar daca ati vorbit la telefon si online timp de luni de zile pana a ajunge sa va intalniti, asta nu inseamna ca odata ajunsi fata in fata trebuie sa sariti peste etapele unei relatii sanatoase. E drept ca s-ar putea sa ai sentimentul ca il cunosti de-o viata dupa atata vorbit, dar experientele din viata reala sunt intotdeauna noi experiente. Nu te apuca sa ii vorbesti despre sentimentele pe care le-ai dezvoltat in acest timp pentru el, sau despre ce planuri iti faceai aseara dupa ce ati vorbit la telefon impreuna cu el. Esti o reduta de cucerit pentru partenerul tau, deci lasa-te descoperita si cucerita pas cu pas.

Sursa: studentie.roloading...

Adauga un comentariu