Educatie intima

4 pozitii sexuale care iti intaresc musculatura

Publicat: 03 ian. 2012

Decat sa mergi la sala de forta si sa te intorci acasa prea epuizat sa faci sex mai bine incerci anumite pozitii sexuale care te vor ajuta sa prinzi doi iepuri deodata: faci si sex, si sport in acelasi timp. Iata cateva pozitii sexuale care iti intaresc musculatura:

1. Tine-ti sotia in brate in timp ce tu esti in picioare
Presupunand ca sotia ta cantareste cu 30 de kilograme mai putin decat tine si ca tu esti suficient de puternic incat s-o tii in jurul mijlocului tau, nu doar ca o va impresiona foarte mult insa iti va dezolta si forta musculara. In timp ce stai in picioare, prinde-ti sotia de coapse si ridic-o, iar ea isi incolaceste picioarele in jurul taliei tale. Fara sa vrei te vei misca din ce in ce mai energic iar muschii tai vor avea numai de castigat.

Ce muschi lucrezi?
In timp ce-ti ridici si cobori sotia cu ajutorul bratelor bicepsii se afla sub tensiune. In picioare, tensiunea se muta asupra tendonului.

Echivalent sala
Flexii cu gantera
Fandari sau genuflexiuni

2. Asaza-ti sotia pe masa
Din nou, tu vei sta in picioare, insa este o pozitie usor schimbata. Sotia ta va fi asezata pe masa aproape la acelasi nivel cu abdomenul tau. Lasa-ti toata greutatea pe varfurile degetelor de la picioare. Din cand in cand, te poti odihni, insa nu pentru multa vreme.

Ce muschi lucrezi?
In timp ce esti pe varfuri lucrezi gambele. In picioare, tensiunea se muta asupra tendonului.

Echivalent sala
Ridicari pe varfuri
Fandari sau genuflexiuni

3. Sotia deasupra – varianta I
Desi in aceasta pozitie ea va face cea mai multa miscare si tu poti obtine mult mai mult decat ai crede: contractarea muschilor abdominali ridicandu-ti capul si gatul de pe pat. Acum nu trebuie sa faci intreaga miscare, abdomene, prin pozitionarea mainilor in spatele capului, insa mentine tensiunea asupra muschilor timp de 10 secunde. Insa la fel de eficace este doar incordarea abdomenului fara sa mai ridici si capul de pe pat.

Ce muschi lucrezi?
Abdominalii

Echivalent sala
Abdomene

4. Sotia deasupra – varianta II
De aceasta data, tu nu ramai intins pe spate ci iti sprijini greutatea (a ta si a sotiei) pe coate si antebrate in timp ce-ti ridici corpul astfel incat, genunchii sa fie indoiti la 90 de grade. Doar capul, umerii si talpile ating patul.

Ce muschi lucrezi?
Fesierii si tendonul

Echivalent sala
Fandari
Genuflexiuni

Sursa: Sfatul parintilorloading...

Adauga un comentariu