Casa si gradina

4 remedii care te ajuta sa scapi de petele de pe corp

Publicat: 29 apr. 2016
6

Petele cutanate ce apar odata cu inaintarea in varsta sunt, de regula, efectul expunerii prelungite la soare sau la solar. De obicei, aceste pete sunt mai frecvente pe fata, maini si spate. Exista mai multe tratamente care pot ajuta la indepartarea acestor pete. Iata cateva remedii care te ajuta sa scapi de petele cutanate:

1. Uleiul de ricin
Aplicati ulei de ricin pe o carpa de bumbac si apoi o aplicati pe pielea cu probleme in fiecare dimineata si seara. Petele ar trebui sa dispara dupa o luna.

2. Sucul de portocale
Este de asemenea o solutie pentru aceasta problema in special daca este amestecat cu mar verde.

3. Produse pe baza de aloe vera
Totodata si aloe vera este foarte utilizata in acest tip de probleme ale pielii. Folositi orice tip de cosmetice pe baza de aloe vera deoarece in timp isi va face efectul. Aloe vera este un remediu pentru orice problema a pieli iar utilizata de 2 ori pe zi timp de 1 sau 2 luni va poate scapa de probleme.

4. Sucul de lamaie
Aplicat pe pete de 2 ori pe zi poate ajuta la disparitia acestora. Lamaile proaspete pot ajuta si ele. Taiati o lamaie felii si aplicati-o pe zona cu pete, lasati sa actioneze pentru 15 minute o data pe zi.

Aceste metode necesita o perioada mai indelungata de timp pentru a se vedea rezultatele, dar sunt mai putin costisitoare decat tratamentele cosmetice bazate pe chimicale.

Adauga un comentariu