Magazin

4 tertipuri să-l cucereşti iremediabil. Femeile smart le cunosc!

Publicat: 13 feb. 2020

Barbatii pot fi cuceriti foarte – asta spun femeile care stapanesc bine arta seductiei. Potrivit multor reprezentante ale sexului frumos este nevoie doar de rabdare si interes din partea ei, pentru ca el sa se simta bine si sa vrea sa ramana intr-o relatie pentru mult timp. Atunci cand el nu este pe deplin conectat la relatia pe care o are, simte ca se poate mai mult sau are nevoie de mai mult, deznodamantul nu va fi unul fericit.

Specialistii de la www.onlinedatingerfahrungen.com au identificat mai multe tertipuri cu ajutorul carora o femeie isi poate tine partenerul aproape pentru foarte mult timp. Aici raspund la intrebarile cele mai frecvente pe care le primesc de la reprezentante ale sexului frumos. 

Cat de importante sunt pasiunile si hobby-urile lui?

Daca cei doi s-au cunoscut pe o platforma online de dating, probabil stiu deja ce pasiuni au pentru ca au bifat pe profil toate aceste lucruri. Daca nu, este recomandat ca ea sa fie interesata de pasiunile lui si sa gaseasca cel putin una comuna pe care sa o practice sau dezvolte impreuna. Atunci cand exista cel putin o activitate pe care cei doi sa o poata face impreuna lucrurile au tendinta de a evolua bine. 

Il vrea totusi, chiar daca remarca ca nu au pasiuni sau hobby-uri in comun? Este momentul sa inceapa sa culeaga informatii despre sportul apreciat de el sau chiar sa il practice daca este posibil!
De asemenea, el ar trebui sa aiba suficient timp pentru pasiunile sale, atat timp cat momentele alocate cuplului nu sunt anulate de timpul petrecut cu prietenii sau prin abordarea pasiunilor individuale.

Pana unde merge libertatea in relatie?

In ceea ce priveste libertatea, este recomandat ca niciunul dintre parteneri sa nu se simta ingradit, pentru ca in aceasta situatie vor incerca sa scape. Nu este necesar sa ceara voie ori de cate ori ies pe usa si subiectul iesirilor in oras cu prietenii nu ar trebui sa fie un motiv de cearta atunci cand astfel de iesiri sunt bine gestionate si cuvantul de ordine este „moderatie”.

Niciun barbat nu va spune ca isi doreste o a doua mama in relatie, o femeie care sa il bata la cap si care sa il constranga, insa cei mai multi isi doresc sa fie rasfatati cel putin atat cat o faceau mamele.

Exista prietenie intr-un cuplu?

Bineinteles! Pentru ca el sa fie pe deplin cucerit are nevoie de o persoana in care sa aiba incredere si sa isi poata spune secretele fara sa se simta judecat. Partenera lui ar trebui sa ii fie si cea mai buna prietena si confidenta pentru ca lucrurile sa functioneze. Cu siguranta nicio femeie nu isi doreste ca partenerul sau sa aibe secrete pe care sa le discute cu prietenii. 

In momentul in care ii spune ce are pe suflet, ea ar trebui sa gaseasca o forma pozitiva de a reactiona, fara sa il faca sa se simta prost. In caz contrar, el va evita sa mai discute impreuna despre subiecte sensibile.

Nu in ultimul rand, specialistii abordeaza importanta comunicarii in cuplu

Barbatii prefera sa li se spuna clar si raspicat ceea ce se doreste de la ei. In momentul in care ea asteapta ca el sa deduca ceea ce isi doreste, s-ar putea sa ramana dezamagita. Cum nimeni nu poate sa citeasca ganduri, el va aprecia daca i se spune cu subiect si predicat care sunt asteptarile ei. Cunoscand ce vrea partenera, va raspunde de cele mai multe ori pozitiv si se va stradui ca totul sa iasa asa cum ea si-ar dori.

 loading...

Adauga un comentariu