Viata de cuplu

4 zodii care isi vor intalni marea iubire in sezonul Fecioarei

Publicat: 19 sept. 2019

Sezonul Fecioarei incepe pe 23 august si se termina pe 22 septembrie. in aceasta perioada, unele zodii se vor indragosti cu usurinta si vor stii ce sa faca pentru ca dragostea sa dureze. Care sunt zodiile care au cele mai multe sanse sa se indragosteasca in sezonul Fecioarei?

Fecioara

iti vei gasi dragostea vietii tale. in sfarsit, vei simti ca viata ta va fi completa. Meriti sa fii fericit si ar trebui sa fii rasplatit pentru tot efortul depus pana acum in dragoste. Vei gasi persoana care este perfecta pentru tine si te vei indragosti iremediabil. Se va simti precum sfarsitul unui film romantic perfect, in care tu te vei plimba impreuna cu partenerul la apus de soare si veti trai fericiti pana la adanci batraneti.

Capricorn

Ia lucrurile incet! Vei gasi pe cineva de care te vei indragosti iremediabil in timpul acestui sezon. iti vei pierde efectiv capul. Vei constata ca, atat timp cat amandoi depuneti eforturi in relatie, cu atat se va crea o baza solida pentru ca ea sa infloreasca.

Pesti

Daca pornesti sesiunea de intalniri in acest sezon, s-ar putea sa iti gasesti marea dragoste. Poate nu vrei sa iti faci sperante de frica a tot ceea ce se poate intampla, dar trebuie sa iti oferi oportunitatea asta. Daca decizi sa te deschizi in fata posibilitatii de a iubi, atunci iti vei gasi partenerul perfect.

Taur

iti vei gasi dragostea vietii tale in sezonul Fecioarei. iti vei intalni cel mai bun prieten si cel mai bun iubit posibil. Atat timp cat esti autentic si vei avea grija de tine, nu de ceilalti, vei atrage atentia persoanei potrivite. sursa: eva.roloading...

Adauga un comentariu