Eveniment-Social

40 milioane euro pentru modernizarea Aeroportului Iasi

Publicat: 20 ian. 2013
1

@ Parlamentarul PDL Petru Movila va propune un amendament pentru alocarea a 40 miliioane euro din bugetul de stat pentru modernizarea Aeroportului International Iasi

Deputatul PDL Petru Movila a anuntat ca va propune alocarea a 40 milioane euro din bugetul de stat pentru modernizarea Aeroportului International Iasi. Acesta va sustine un amendament la legea bugetului de stat, prin care va solicita finantare pentru aeroport, insa afirma ca acesta va trebui sa ramana in subordinea Consiliului Judetean. Movila a sustinut ca actuala putere, in special parlamentarii USL Iasi, nu stiu ce sa faca pentru a ajuta aeroportul. Pornind de la o serie de declaratii facute de deputatul PSD Anghel Staciu, care a cerut ca aeroportul sa treaca la Ministerul Transporturilor, Movila a mentionat ca USL se afla in afara problemei. „Datorita acestei declaratii facute de catre membrul USL Iasi, am descoperit ca finantarea si implicit finalizarea modernizarii aeroportului iesean înca este un mister pâna si pentru membrii propriei aliante. Aeroportul Iasi a fost jucaria preferata a tuturor candidatilor USL, atât la alegerile locale, cât si la cele parlamentare. Nu a existat candidat care sa nu includa în planurile sale marete pentru ieseni modernizarea aerogarii, bineinteles cu ajutorul si sustinerea celor de la centru care, conform declaratiilor lor, urmau sa aloce zeci de milioane euro pentru Iasi”, a afirmat Petru Movila. Parlamentarul a cerut liderilor USL sa sprijine aceasta initiativa. „Problema aeroportului este cel mai bine înteleasa de noi iesenii, iar rezolvarea trebuie sa vina tot de aici. Bineinteles, cu sprijin financiar suplimentar, în conditiile în care o astfel de investitie este peste puterile CJ Iasi, si nu din rea vointa, ci din lipsa de fonduri suficiente. Acum, Iasul este reprezentat de un numar semnificativ de parlamentari, majoritatea USL. Sa nu uitam nici ca la ultima vizita a sefilor USL la Iasi, Ponta si Antonescu au sustinut ca vor cauta metode de finantare pentru modernizarea aerogarii si chiar sprijinirea acesteia pentru a deveni un punct de dezvoltare regionala”, a adaugat Petru Movila.

Comentarii
  • Este clar daca nu propune aceasta ,,loaza,, cred ca nimeni nu poate sa ajute pe ieseni. Movila dute la vaci ca am vazut ce-ai facut in mandatul trecut.

  • Petrica, esti un impostor de mare clasa. Stii doar sa **** din sistemul de sanatate (dar acum nu mai ai loc) si sa spui baliverne la toti pe care i-ai intalnit.
    Toti cei care te cunosc te numesc „deputatul maine” conform arhicunoscutei tale replici prin care nu te mai saturi de promis marea sarea si cu luna de pe cer.
    Esti un mare AGREGAT !

  • Eu cred altceva. Vad oribilismele care se intampla la Aeroportul iasi si vad ca conducerea are alte ocupatii, terorizarea unui om corect si competent care este d-na consilier juridic si interese politice, interese de buzunar, aducerea neamurilor acolo si maltratarea personalului competent cu experienta in aeroport. Asta vad eu. Fara un director competent si o echipa competenta si curata NU VOM AVEA AEROPORT.

Adauga un comentariu