Actualitate

Crin Nicu Bologa, șeful DNA, nu a avut nicio problemă să stea alături de posibilii viitori suspecţi sau inculpaţi în dosare DNA. Ludovic Orban și Dan Barna i-au fost vecini

Publicat: 23 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Crin Nicu Bologa șeful DNA nu a avut nicio problemă să stea alături de posibilii viitori suspecţi sau inculpaţi în dosare DNA. Ludovic Orban și Dan Barna i-au fost vecini
Șeful DNA surprins stând alături de mai mulți suspecți în dosarele instrumentate de procurorii Anticorupție

Interesante momente surprinse la meciul de la București dintre Austria și Macedonia de Nord. Șeful DNA, Crin Nicu Bologa a fost pozat stând alături de posibili viitori inculpaţi. Vorbim despre faptul că şeful DNA a stat lângă Dan Barna și Ludovic Orban.

Lucrurile nu ar fi fost şocante dacă chiar vicepremierul Dan Barna este anchetat într-un dosar instrumentat de DNA în legătură cu o posibilă fraudă a fondurilor europene.

Crin Nicu Bologa, șeful DNA în aceeaşi lojă cu un suspect al instituţiei pe care o conduce

Așadar, o fotografie care a apărut în spaţiul public aduce îndoieli referitor la calitatea justiţiei şi neutralitatea acesteia. În mod normal, asupra magistraţilor nu ar trebui să planeze absolut nicio suspiciune de apartenentă politică. Totuşi, șeful DNA a fost pozat stând la aceeaşi lojă alături de Ludovic Orban, anchetat în trecut de DNA și vicepremierul Dan Barna care are o calitate chiar într-un dosar instrumentat de procurorii DNĂ,

Fotografia, susţine sursa menţionată, a provocat deja revolta în rândul romanilor, în condiţiile în care, aşa cum se ştie, Crin Nicu Bologa şi mai-marii din politică au primit locuri în loja şi au beneficiat de protocolul de lux, în timp ce cei mai mari fotbalişti ai României, Gică Hagi şi Gică Popescu, au fost nevoiţi să stea în tribună, ca orice alt spectator de rând.

Este normal ca şeful DNA să stea lângă persoane care sunt vizate în dosare instrumentate de instituţia condusă

În spaţiul public au apărut numeroase controverse şi multe întrebări. Este normal ca şeful DNA să stea, în aceeaşi lojă cu persoane care sunt vizate în mai multe dosare instrumentate de instituţia pe care acesta o conduce?

Este normal ca acesta să accepte o astfel de invitaţie ştiind că la meciul respectiv asistă asemenea persoane? Există vreo relaţie de prietenie intre personajele mai sus amintite? Altfel spus, și Ludovic Orban ar fi menţionat în dosarele Unifarm şi ar fi picat pe interceptări, conform surselor. Cauza anchetată în dosarul menţionat anterior este deja trimisă în judecată. Alături de cei menţionaţi mai sus se află şi Nicusor Dan care are calitatea de autor de plângeri penale formulate la DNA.

Jurnalist Sorina Matei, atac dur la adresa șefului DNA

Jurnalista Sorina Matei a emis un punct de vedere în acest sens. Aceasta spune despre şeful DNA că nu este atât de independent precum se spune în spaţiul public. Redăm textul publicat de jurnalistă:

“1.Dan Barna, co-presedinte USR PLUS, este anchetat de DNA. Şeful DNA sta cu potenţialul suspect în tribună, la fotbal, cu invitaţie pe naşpa. De independent ce este.

2.Ludovic Orban, preşedinte PNL, este în dosarele jaf UNIFARM. Şeful DNA sta la VIP cu personajul din dosarele DNA, că este obiectiv.

3.Nicusor Dan, primarul Capitalei de la PNL, este petent în dosarele DNA, a depus plângeri penale împotriva vechii administraţii. Şeful DNA sta cu petentul pe stadion, de imparţial ce este.

4.Lucian Bode, ministrul de Interne PNL care a băgat 2 polonezi în spital, este într-un dosar penal la PG. şeful DNA sta lângă “Electrică Zalău” că sunt prieteni. Şi de loc. Şi de accidente de maşină. Ambele “rezolvate” de Miliţie+PG.

Problema nu este cu ţara. Problema sunt oamenii”, a spus ea.

Adauga un comentariu