Magazin

5 actori cunoscuți pasionați de poker

Publicat: 26 feb. 2021

Pokerul este una dintre activitățile preferate ale actorilor de la Hollywood și nume grele iau parte la astfel de jocuri.

Iată care sunt cei mai cunoscuți actori pasionați de poker:

  1. Ben Affleck – Pentru Ben Affleck, pokerul nu a fost doar o simplă pasiune, ci mai mult decât atât. Astfel, în 2004, el a câștigat California State Poker Championship, obținând un premiu de 356.400 de dolari. De asemenea, el a obținut și calificarea la finala World Poker Tour din 2004. Obișnuia să joace poker pe sume importante alături de actori precum Tobey Maguire și Leonardo DiCaprio și a luat parte inclusiv în celebrele jocuri organizate de Molly Bloom la mijlocul anilor 2000. Nu este pasionat doar de poker, ci și de blackjack. Din acest motiv, în 2014 a fost implicat într-o controversă la Hard Rock Hotel din Las Vegas, de unde a fost dat afară, fiind suspectat că ar fi numărat cărțile. Dincolo de pasiunea pentru poker, Ben Affleck a jucat în numeroase filme de top precum Good Will Hunting (1997), Hollywoodland, Argo, Gone Girl, Suicide Squad, The Accountant și Live by Night.
  2. Tobey Maguire – Și el a fost atras de poker, ba chiar există informații potrivit cărora ar sta la baza organizării jocurilor lui Molly Bloom. Se pare că ideea de a organiza jocuri de poker pe bani grei cu actori de la Hollywood și oameni de afaceri i-a aparținut. Aceste jocuri aveau loc în hoteluri de lux din Los Angeles, iar printre participanți s-au mai aflat Matt Damon, Ben Affleck și Leonardo DiCaprio. La un moment dat, presa a speculat că Molly Bloom a fost nevoită să-și mute jocurile la New York deoarece Tobey Maguire a dorit să aibă propriul joc. Maguire era un jucător foarte bun de poker, mai ales că la un moment dat l-a avut profesor pe românul Daniel Negreanu. Tobey Maguire și-a încercat norocul și la World Series of Poker Main Event Championship, în 2005, 2006 și 2007. Ca actor, Tobey Maguire este cunoscut din filme precum seria Spider-Man, Labor Day și Pawn Sacrifice.
  1. Matt Damon – Este un jucător foarte bun de poker, motiv pentru care a participat de mai multe ori la World Series of Poker (WSOP), competiție care reunește cei mai buni jucători din lume. Și el a luat parte la jocurile lui Molly Bloom, unde a fost o prezență constantă. Pasiunea pentru poker și-a putut-o etala și în filmul Rounders (1998), fiind foarte lăudat pentru rolul făcut. A jucat și în seria de filme Ocean’s, considerată una dintre cele mai bune din istorie cu referire la jocuri de noroc. Pe lângă poker, Matt Damon mai este pasionat și de fotbal american, fiind fanul echipei Boston Red Sox. De asemenea, el se implică în numeroase acțiuni caritabile, în special în Africa. Ca actor, Matt Damon a apărut în numeroase filme de top precum Ford v. Ferrari, seria Ocean’s, Deadpool 2, Jason Bourne, The Martian, Interstellar, Elysium, Contagion, Green Zone, The Departed și Invictus.
  2. Leonardo DiCaprio – Nu a jucat poker doar alături de actori de la Hollywood și de oameni de afaceri, ci și cu cântăreți. La un moment dat, cântărețul irlandez Ron Keating de la trupa The Boyzone a dezvăluit că DiCaprio a rămas dator la el după un joc de poker organizat în Australia, în 2013. „Am jucat poker în Sydney în urmă cu câțiva ani, când filma The Great Gatsby. I-am împrumutat câteva sute de dolari pentru a intra în joc și, deși a câștigat, nu mi-a dat banii înapoi niciodată”, a povestit Keating. Și el este foarte pasionat de poker și actorii care au jucat cu el îl descriu ca fiind un jucător foarte bun. Pe lângă pasiunea pentru poker, DiCaprio se implică în multe acțiuni filantropice, dar luptă și pentru combaterea încălzirii globale, în timp ce este un personaj monden, foarte mediatizat. Pe DiCaprio l-am putut vedea în numeroase filme de top precum Romeo + Juliet (1996), Titanic (1997), Catch Me If You Can (2002), The Aviator (2004), The Departed (2006), Shutter Island (2010), Inception (2010), Django Unchained (2012), The Great Gatsby (2013), The Wolf of Wall Street (2013) și The Revenant (2015). Filmele în care el a jucat au generat încasări totale de peste 7 miliarde de dolari.
  3. Jason Alexander – Probabil că foarte multă lume îl cunoaște din rolul din Seindfeld, unde l-a interpretat pe George Costanza. Are însă și o pasiune foarte mare pentru poker, fiind prezent la mai multe evenimente din cadrul World Series of Poker. De asemenea, el a participat și la show-uri televizate din SUA precum Celebrity Poker Showdown, unde s-a impus în marea finală a sezonului 8, dar și la Poker After Dark. În paralel, el a jucat și în numeroase filme și seriale, dar este apreciat și pentru musicalurile la care a luat parte.

 

Adauga un comentariu