Mama si copilul

5 ajutoare din natura pentru a grabi sosirea berzei

Publicat: 17 oct. 2016
7

Multi dintre parinti stiu ca, odata decis de cei doi parteneri faptul ca vor sa conceapa un copil, nerabdarea aparitiei unei sarcini sanatoase si a venirii micutului pe lume devine, fara discutie, prioritatea numarul unu! Uneori, azi din ce in ce mai rar, intervin si bunicile cu leacurile stiute din batrâni, nu doar pentru „a trezi dorinta” in femeie si in barbat, ci in special pentru a determina o fertilitate accentuata a cuplului, precum si efectul dorit de cei doi tineri. Iar pentru aceasta, natura nu a ramas datoare cu remarcabile remedii, câteodata mai eficace decât orice pilula albastra sau de alta culoare.

In concluzie, va prezentam câteva plante care amelioreaza fertilitatea si erotismul:
 – Zmeura
Consumul de zmeura determina imbunatatirea functionarii intregului organism, fiind o sursa bogata de vitamine si minerale. Totodata, ea contribuie la reglarea ciclului menstrual si la functionarea corecta a sistemului reproducator feminin si previne riscul de avort spontan.

Bea asta si vei ramane insarcinata

 – Brânca-ursului
Cunoscuta ca una dintre plantele cu mari puteri afrodisiace si un bun stimulent hormonal, aceasta influenteaza considerabil perioada ovulatiei unei femei. in acelasi timp, brânca-ursului imbunatateste calitatea, cantitatea si mobilitatea spermatozoizilor, ajutându-i pe barbati sa devina foarte potenti. in ceea ce le priveste pe femei, planta relaxeaza mucoasa uterina, favorizeaza ovulatia si regleaza secretiile vaginale. Tot ea are un important rol in tratarea unor boli venerice precum chlamydia, candida sau sifilisul.

 – Rodia este cunoscuta din vechi timpuri ca un afrodisiac puternic, influentând astfel atât barbatii, cât si femeile. Altfel spus, ori de câte ori vor consuma suc de rodie, partenerii vor deveni mai activi sexual. in plus, sucul de rodie contine o cantitate mare de acid folic, factor important in dezvoltarea sanatoasa a bebelusului mult-asteptat, in stadiul intrauterin.

 – Propolisul
Pe lânga alte numeroase efecte benefice pe care le are asupra organismului, acesta trateaza cu succes endometrioza, una dintre cele mai grave afectiuni feminine, care poate genera infertilitatea.

 – Trifoiul rosu
Continutul sau bogat de vitamine si minerale, dar si de estrogen reprezinta un factor ajutator pentru sporirea sanselor femeii de a ramâne insarcinata si de a aduce pe lume un bebelus. in plus, are un rol esential in detoxifierea organismului, etapa recomandata inainte de procreare.

Investigatiile inainte de a ramane insarcinata sunt vitale. Vezi cum influenteaza sarcina un cancer nedepistat

 Ca o recomandare finala de bun-simt, le sugeram cuplurilor doritoare sa aiba un copil ca, ori de câte ori sarcina intârzie sa apara, sa consulte medicul specialist si sa urmeze – atât femeia, cât si barbatul – toate sfaturile si tratamentul recomandat de acesta. in acelasi timp, nu trebuie omis faptul ca terapiile naturiste pot deveni solutii benefice (chiar unicele sanse de reusita, in cazuri deosebite) pentru sanatatea organismului, de altfel fiind recomandate uneori chiar de catre medici.

sursa:revistamagazin.ro
Adauga un comentariu