Actualitate

5 cupluri celebre pe Twitter

Publicat: 17 aug. 2012

Cu ajutorul site-ului, celebritatile trimit mesaje scurte, dar tot trebuie sa aiba mare grija ce posteaza.

Ashton Kutcher si Demi Moore

 Cu toate ca in prezent se speculeaza ca cei doi sunt pe punctul de a se desparti, acest cuplu este printre primele care au folosit la maximum reteaua de socializare Twitter. Casatoriti din septembrie 2005, chiar si cu diferenta de 15 ani dintre ei, cei doi au demonstrat de nenumarate ori ca dragostea nu are granite sau varsta. Demi a fost chiar sanctionata de presa de mai multe ori pentru fotografiile explicite: in baie sau la dentist.

Nicole Richie si Joel Madden

 Casatoriti din decembrie 2010, Nicole si Joel au adus pe lume doi copii – o fetita, Harlow, si un baiat, pe nume Sparrow. Trecand peste numele ciudate ale copiilor, cei doi sunt printre cele mai haioase cupluri de pe Twitter. Nicole isi ia peste picior sotul la tot pasul, discuta despre sex, posteaza ocazional de pe alte conturi de Twitter (ale sotului sau ale lui Kim Kardashian), pe cand Joel comenteaza: "Sotia mea este absolut hilara. Super amuzanta. Cum de am putut sa fiu atat de norocos sa rad atat de mult intr-o viata. Stai, sarcasmul functioneaza pe Twitter, nu?".

Katy Perry si Russell Brand

Cand doua celebritati par sa-si fi luat licenta in stand-up comedy, se stia ca mariajul lor urma sa fie plin de umor. Katy posteaza fotografii din vacante, cand are unghiile colorate, pe cand Russell este mai rezervat dupa ce a postat o fotografie cu Katy intr-un moment in care aceasta nu arata prea bine.

Jessica Alba si Cash Warren

Casatoriti din luna mai a anului 2008, Jessica si Cash sunt parintii a doua fete: Honor, de trei ani, si proaspat nascuta Haven. Cei doi, cunoscuti pe Twitter ca @jessicaalba, @cashwarren, au anuntat nasterea fiicei lor prin intermediul acestui site, unde dezvaluie cateodata chiar si obiceiurile din dormitor: sforaitul.

Mariah Carey si Nick Cannon

Cei doi si-au pus pirostriile in aprilie 2008, iar anul acesta, in mai, Mariah a nascut gemeni: Moroccan Scott si Monroe. Daca multe cupluri celebre prefera sa isi marturiseasca emotiile, cuplul Mariah si Nick foloseste aplicatia destinata fotografiilor Twitpic, avand totusi grija de granitele intimitatii. O fotografie haioasa pusa de Nick, are ca subiect 20 de perechi de balerini din perioada cand sotia sa era insarcinata, iar el o voia "cu picioarele pe pamant", nu pe tocuri de peste 10 centimetri.loading...

Adauga un comentariu