Tutoriale

5 greseli majore in alegerea unei firme de web design

Publicat: 15 mart. 2013

Pentru a beneficia de cele mai bune servicii de web design profesional, alegerea firmei este foarte importanta. Iata cele 5 greseli majore in alegerea unei firme de web design, care pot aduce o experienta mai putin placuta.

1. Analiza portofoliului dupa cantitate, nu calitate

Experienta este un lucru important, dar consultarea portofoliului tine mai mult de calitate, nu de cantitate. Intre un portofoliu care are numeroase proiecte si toate arata in regula si unul cu doar cateva, care stralucesc cu adevarat, alegerea mai buna este de obicei a doua optiune. Daca lucrarile sunt de calitate si includ atat o grafica excelenta cat si functionalitate buna, luati in considerare faptul ca mai multe site-uri bune valoreaza mai putin decat cateva de nota 10, atata vreme cat firma de web design promite aceeasi echipa.

2. Urmarirea pretului cel mai bun

Daca pretul este cel mai important criteriu luat in considerare la alegerea firmei de web design, rezultatul ar putea fi dezamagitor. Chiar daca investitia poate fi mai mare decat era prevazut initial, site-ul va fi probabil disponibil o perioada lunga de timp, iar satisfactia vizitatorilor si atragerea lor conteaza mai mult decat o cheltuiala de moment.

3. Asteptari nerealiste cu privire la termenul limita

Lansarea unui site (sau redesignul unuia deja existent) poate intampina intotdeauna probleme neprevazute. Daca termenul limita pentru finalizarea proiectului este prea strans, site-ul poate ramane practic neterminat. Pot aparea si intarzieri legate de transferul datelor de pe un site vechi pe unul nou, astfel incat selectarea de servicii web design nu ar trebui sa fie bazata numai pe oferta care ofera cel mai scurt timp de lucru.

4. Comunicarea defectuoasa

Inca de la prima intalnire cu furnizorii de servicii de web design, se poate decide daca exista o compatibilitate cu designerii alesi. Cand acestia pun intrebarile corecte si par interesati cu adevarat de oferirea de servicii de calitate pentru un site bun, comunicarea este un semn bun. Atunci cand comunicarea este defectoasa inca de la inceput, problema se va agrava pe parcurs.

5. Alegerea unei companii care nu ofera serviciile complete

Intre un designer care ofera doar o interfata grafica si o firma de web design care ofera servicii complete, inclusiv pentru optimizarea SEO, a doua varianta este clar alegerea mai buna.

Tineti cont de toate aceste situatii si probleme atunci cand cautati o oferta web design, pentru a alege corect.loading...

Adauga un comentariu