Magazin

5 idei de cadouri smart pe care le poti face unui copil istet

Publicat: 10 aug. 2020

Persoanele care au prieteni cu copii sau copii in familie, au in vedere sa le ofere acestora cadouri cu diverse ocazii. Fie ca este vorba despre aniversari sau despre alte momente importante, fie ca este vorba despre cadouri pur si simplu, facute cu ocazia unei vizite, darurile trebuie sa fie alese cu atentie. In aceasta idee, Ropunct.ro ofera numeroase solutii, pentru ca alegerile sa se faca mai usor si potrivit.

Orice pusti istet se va bucura sa primeasca cadouri de copii inedite

Oricine urmareste sa ofere cadouri copii are in minte sa surprinda in mod placut, sa vada bucuria pe fata micutului care il primeste. Achizitionarea celor mai potrivite daruri nu este tocmai o sarcina usoara, insa exista anumite produse care pot sa atraga orice copil, prin faptul ca sunt inedite si gandite sa atraga. Din aceasta categorie fac parte si urmatoarele jocuri:

  • seturile de experimente: sunt unele dintre cele mai interesante cadouri ce pot fi oferite copiilor. Spre exemplu, un kit pentru o statie meteo este o solutie ideala pentru un copil dornic sa experimenteze. Acestea sunt jucarii unisex de care se vor bucura in egala masura si fetele si baietii. De asemenea, un set pentru exploratori sau unul de geologie se vor dovedi o solutie la fel de utila pentru orice copil cu varsta de peste 6 ani;

  • kit de constructie Leonardo da Vinci: un astfel de kit este, de asemenea, o solutie optima mai ales pentru copiii care sunt pasionati de istorie. Copiii carora le place istoria stiu cine este Leonardo si au citit cel putin o data despre el si despre creatiile sale. Pentru acesti copii sunt ideale astfel de kituri. Fie ca discutam despre kituri de asamblare a unui elicopter sau a unei catapulte, despre carul de lupta sau despre podul propus de Leonardo, copiii vor fi incantati sa descopere geniul artistului care a condus la aceste proiecte uimitoare.

Jocurile pentru intreaga familie sunt idei minunate de daruri pentru copii

  • Ninja Noodles, de exemplu, este un joc pentru intreaga familie. Dupa o varsta, parintii incearca sa integreze copiii in jocurile de grup, astfel incat acestia sa poata lega relatii mai bune cu cei din jurul lor. Un joc de genul Ninja Noodles este o solutie foarte buna.

Fiecare participant va trebui sa ia instrumentul special pentru ridicarea Noodlesilor si sa ii culeaga de pe farfurie, mutandu-i in farfuria proprie. Cel care are cei mai multi taitei in farfurie, la final castiga.

Datorita modului in care este realizat, jocul contribuie si la dezvoltarea miscarilor fine. De asemenea, un alt aspect la fel de important este faptul ca cei mici vor invata sa se bucure atunci cand castiga, dar si sa accepte atunci cand pierd.

Alte idei inedite de cadouri pentru copii

  • set pentru masa constructor: pentru un baietel mai mic, un set pentru masa constructor este o idee geniala de cadou. Va primi furculita, lingura si cutit cu forme speciale, un suport pentru farfurie cu imprimeuri din domeniul constructiilor si o farfurie speciala atat cu imprimeuri cat si cu mici indicii care sa o lege de suport. Un astfel de set se va dovedi o solutie pentru a face copilul sa stea linsitit la masa, deci cei care ofera astfel de cadouri isi vor atrage cu siguranta simpatia parintilor.

  • cana cu o trupa rock emblematica: inca de cand sunt mici copiii incep sa isi arate preferintele. Multi copii de peste 6 ani stiu ce muzica prefera si ce isi doresc sa asculte. Parintii au posibilitatea de a canaliza usor dorintele si preferintele copiilor si, de obicei, atunci cand in familie se asculta rock copilul prefera aceeasi muzica. O cana cu Metallica, de exemplu, asa cum sunt canile Black Album, il va determina pe copil sa isi bea laptele, ciocolata calda sau ceaiul cu placere. Parintii pot, de asemenea, face in asa fel incat fiecare sa aiba propria cana cu trupe, iar copilul se va simti integrat in grup.

Alte idei de cadouri pentru copii pot fi canile cu seriale preferate, alte tipuri de jocuri si jucarii ce pot fi folosite individual sau in grup, precum si canile cu forme speciale de care copiii vor fi atrasi inca de la prima vedere.

Prin urmare, cu putina creativitate, darurile pentru copii se pot alege usor, astfel incat sa fie pe placul acestora!

Adauga un comentariu