Magazin

5 locuri din Romania unde esti ferit de APOCALIPSA

Publicat: 07 dec. 2012
1

Mai sunt doua saptamani pana la Sfarsitul lumii. Unii si-au construit buncare subterane si dau zor sa le utileze. Altii asteapta Apocalipsa relaxati, la un pahar de vorba – pentru ca, spun ei, se simt aparati de extraterestri. Click! a vorbit despre ce se va intampla pe 21 decembrie cu Ancu Dinca, un fizician renumit, premiat pentru inventiile sale.

Vine sau nu Sfarsitul lumii pe 21 decembrie? Jurnalistii l-au contactat pe Ancu Dinca (61 de ani), fizician, cercetor si mare pasionat de energetica planetei si legile Universului. „Secretul asa numitei Apocalipse consta in faptul ca, la 21 decembrie, frecventa Pamantului va ajunge la un nivel record, de 12,6 – 12,8 herti. Persoanele care reusesc sa se armonizeze cu aceasta crestere a intensitatii vor avea de castigat pe plan spiritual. Din contra, cei care nu se adapteaza, ca-n orice lege a naturii, vor avea de suferit si in cele din urma vor pieri”, e teoria lui Dinca. El nu spune ca va veni totusi Sfarsitul Lumii. „Stati relaxati, mancati, beti si petreceti cu familia. Asa veti petrece cea mai frumoasa Apocalipsa”, spune el.

Dar e de parere ca e foarte important totusi unde ne aflam in data de 21 noiembrie. Fizicianul spune ca pe teritoriul Romaniei exista anumite zone care se afla sub influenta energiilor negative, in timp ce altele, dimpotriva, sunt aparate de „duhurile” bune. In functie de zona in care te afli cand vine Apocalipsa, viata ti se va schimba in bine sau in rau.

„Este bine ca lumea sa stie ca sunt locuri bogate in energii pozitive, benefice pentru organism si pentru sanatatea noastra, care te ajuta in perioade tulburi. Din fericire, tara noastra sta foarte bine la acest capitol, fiind singura tara din lume cu toate formele de relief pe o suprafata atat de restransa”, spune fizicianul Ancu Dinca, cel care a castigat anul trecut Oscarul Romanesc pentru Excelenta dupa ce a inventat laserul biologic. Iata care sunt zonele care va feresc de energiile malefice pe 21 decembrie:

Muntii Bucegi. Fericiti vor fi cei pe care „Apocalipsa” ii prinde la ski. E locul cu cea mai mare incarcatura de energii benefice pentru sanatate.

Masivul Godeanu. Este o zona din Carpatii Meridionali care emana din plin energii pozitive. Efectele benefice asupra mediului si sanatatii au fost remarcate de stramosii nostri cu sute si chiar mii de ani in urma.

Adamclisi. In ebraica, numele inseamna „Pamantul lui Adam”. Nu e coincidenta, spune Ancu Dinca. Satul din Dobrogea este considerat un colt de Rai din punct de vedere al energiilor pozitive.

Pesterile Cheia si Targusor – judetul Constanta. „Aici s-au descoperit urme ale civilizatiilor extraterestre datand de aproximativ 25.000 de ani, dar si semne ale populatiei umane de acum 10 milioane de ani. Zona pulseaza de energii vitale”, spune fizicianul.

Baile Herculane. Statiunea din Mehedinti este deja celebra pentru potentialul sau balneo-climateric. Se pare ca este inzestrata si cu energii de exceptie, care tin la distanta fortele malefice.

Potrivit calendarului mayas, realizat acum mai bine de 3.000 de ani, data de 21 decembrie este ultima zi a omenirii. Sfarsitul lumii, spun mayasii, va aduce furtuni, „vijelii naprasnice si Soare Negru de foc”.
sursa: click.ro

Comentarii
Adauga un comentariu