Diverse

5 lucruri pe care nu le stiati despre sani

Publicat: 07 apr. 2010

In 2008 guvernul vietnamez se gandea destul de serios sa interzica femeilor cu circumferinta sanilor sub 72 de centimetri sa conduca motociclete. Singura explicatie a venit de la Ministerul Sanatatii care sustinea ca prin aceasta lege isi doreste ca femeile respective sa ramana sanatoase si intacte. Noi nu intelegem aceasta treaba, asa ca e mai plauzibila varianta conform careia domnii din Guvern isi doreau ca mojoritatea conationalelor lor sa-si faca implanturi mamare. Dupa cum probabil stiti, majoritatea sanilor asiatici sunt extrem de mici. Pana la urma legea nu a fost votata.

Poate ca nu stiati, dar va puteti mari sanii fara a va opera in vreun fel anume. Doctorul Hideto Tamabechi a descoperit o metoda de a mari sanii doar cu ajutorul unei melodii. Si nu o melodie oarecare, ci o sonerie din telefonul mobil. Tamabechi s-a ocupat timp de multi ani de studiul celor doua pasiuni ale lui, sanii si sunetele, iar in 2008 a scos pe piata tonul de telefon ‘Rocky Melon'(pepenele stancos) care e capabil sa mareasca bustul.

Melodia contine sunete subliminale asemanatoare plansetului de nounascut. Una dintre doamenele care au incercat aceasta metoda a declarat ca circumferinta sanilor i s-a marit cu 2,5 centimetri.

Sanii te pot salva de la inchisoare. Cel putin asa s-a intamplat in cazul Serenei Kozakura care in 2007 a fost arestata pentru ca a spart si devastat locuinta unui domn. Kozakura nici macar nu a avut nevoie de avocat ca sa scape de temnita. Persoana care devastase apartamentul facuse o gaura in usa de la intrarea in locuinta, iar Serena le-a demonstrat fizic judecatorilor ca ea si sanii ei cu circumferinta de 112 centimetri nu ar fi incaput niciodata prin gaura respectiva. Astfel, atat ea, cat si podoabele ei, traiesc acum în libertate.

Cel mai probabil, toata lumea a vazut ‘Total Recall-ul’ lui Arnold Schwarzenegger si isi aminteste de prostituata cu trei sani din film. Ei bine, filmul era SF, dar toata treaba asta cu trei sani exista. E, evident, o anomalie si se intampla destul de rar, din pacate sau din fericire. Fenomenul se numeste polimastie sau sani supranumerari si de obicei se manifesta dupa varsta pubertatii. Pozitionarea celui de-al treilea san este de cele mai multe ori intre ceilalti doi, dar sunt cazuri in care a aparut si prin alte parti.

Si nu in ultima instanta, sanii pot salva vieti. S-a întamplat chiar la noi, la Ruse. O femeie implicata intr-un accident auto a ramas in viata doar datorita implanturilor de silicon extrem de generoase de care dispunea. Acestea s-au spart in interiorul sanilor, dar organele interne ale femeii au scapat tefere si nevatamate. ‘Specialistii’ au sugerat ca acest accident ar trebui sa fie o sursa de inspiratie pentru toate femeile in lume care ar trebui sa isi faca toate implanturi mamare.loading...

Adauga un comentariu